U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Zamax Plin zapošljava u Zagrebu i okolici: skladištar (m/ž), djelatnik na autoplin postaji (m/ž), komercijalist (m/ž), dostavljač plinskih boca (m/ž), robno materijalni knjigovođa (m/ž), administrator u kontaktnom centru (m/ž), djelatnik na benzinskoj postaji (m/ž) i računovođa (m/ž). Poslodavac traži posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, komunikativnost i spremnost na timski rad. Aplicirajte.

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Energo – Tehna d.o.o. zapošljava cjevara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna, a radno iskustvo nije uvjet. Prednost imaju osobe s tehničkom strukom. Aplicirajte do 1.5.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent u rezervacijskom centru sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje njemačkog i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Rok prijave je 15.5. Prijavite se putem linka.

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

PwC zapošljava konzultanta u Odjelu za EU usluge (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.4. Potrebna je visoka stručna sprema i dvije godine iskustva u obavljanju poslova u provedbi investicijskih i infrastrukturnih projekata sufinanciranih iz ESI fondova u Republici Hrvatskoj. Traži se odlično poznavanje relevantne regulative na razini EU-a i nacionalnoj razini, odlično poznavanje MS Office programskog paketa te hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Wienerberger d.o.o. traži tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Potrebna je godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.

Jamnica zapošljava na pozicijama proizvodni radnik (m/ž) u Gorici Svetojanskoj i skladišni radnik (m/ž) u Gorici Svetojanskoj i Jastrebarskom. Rok prijave je 18.4. Poslodavac nudi redovita i konkurentna primanja, stimulativni dio plaće vezan uz radni učinak, novčanu nagradnu, naknadu za prijevoz, topli obrok. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.