Početna Vijesti Business Tjedna ponuda poslova – posao.hr

Tjedna ponuda poslova – posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pepco traži regionalnog voditelja (m/ž) za Hrvatsku te specijalista za ugovore o zakupu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac omogućuje prijateljsku organizacijsku kulturu, priliku za razvoj i napredovanje, siguran posao i stimulativna primanja te popust za zaposlenike. Neki od uvjeta su završena viša ili visoka škola, više od dvije godine radnog iskustva te dobro poznavanje MS Office-a. Prijavite se putem linka.

DNV GL Adriatica d. o. o. u potrazi je za prodajnim predstavnikom (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 31.12. Glavne su odgovornosti sastanci s kupcima, postizanje prodajnih rezultata i pregovaranje uvjeta te razvoj prodaje. Potrebne su kvalifikacije iskustvo u prodaji minimalno tri godine, znanja u području sustava upravljanja, potvrđivanja proizvoda, digitalnog potvrđivanja, odlično znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Agencija Manpower za potrebe klijenata u potrazi je za Software Developer-om (m/ž) i voditeljem proizvodnje/ tehničkim direktorom (m/ž) u Zagrebu. Neki od uvjeta jesu visoka stručna sprema, znanje engleskog jezika te samostalnost u radu na velikim projektima. Očekuju se odlične komunikacijske i društvene sposobnosti. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Tvrtka elumatec d.o.o. u potrazi je za servisnim tehničarem / inženjerem (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 1.1.2021. Poslodavac nudi samostalan rad u motivirajućem okruženju iskusnog poduzeća uz stalni radni odnos. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, dobro znanje engleskog ili njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu, vozaćka dozvola B kategorije te spremnost na putovanja. Aplicirajte.

Sonimed d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Customer Support Officer / CSO prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.12. Radni zadaci uključuju unos podataka u softwerski sustav, obradu narudžbi kupaca i dobavljača, izradu izvještaja, provođenje konsignacija te korespondenciju s kupcima i dobavljačima. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, vrlo dobro znanje rada na računalu te iskustvo rada u ERP sustavima. Aplicirajte ovdje.

PARSA zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.1.2021. Očekuju se završen ekonomski studij, minimalno trogodišnje iskustvo rada na poslovima account ili category management-a, entuzijazam, sposobnost uvjeravanja i pregovaranja. Potrebno je znanje njemačkog, engleskog i slovenskog jezika. Poslodavac nudi dobru priliku za rast i razvoj, kolegijalnu atmosferu te službeni auto. Prijavite se.

Maxtena d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem: manufacturing operations manager (m/ž), mechanical engineer (m/ž), PCB layout engineer (m/ž), purchasing specialist (m/ž), quality engineer (m/ž). Rad se odvija u Zagrebu, a prijaviti se možete najkasnije do 2.1.2021. Poslodavac očekuje odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, spremnost na putovanja, napredno poznavanje i korištenje MS Office-om te relevantno radno iskustvo. Na željeni posao aplicirajte putem linka.

Philips traži novo pojačanje na poziciji Modality Sales Specialist – Diagnostic X-Ray (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.1. 2021. Ključne odgovornosti jesu voditi poslovanje dijagnostičkog modela X-zraka u regiji, direktno komunicirati s korisnicima i biti stručan u znanju o proizvodima, rješenjima i uslugama koje se nude. Od kandidata se očekuje fakultetska diploma u biomedicinskom/ medicinskom inženjerstvu, radiologiji i slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada, spremnost na putovanja i slično. Aplicirajte ovdje.

Tvrtka unitedprint.com traži direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji, a velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Uvjeti su dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju, sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja, dobro razumijevanje procesa e-trgocine i slično. Poslodavac nudi rad u financijski vrlo stabilnom i profitabilnom poduzeću s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave. Prijavite se klikom na link.

CCPorter traži pojačanje na pozicijama Sales Specialist with Croatian and Slovenian (m/ž) i Sales Specialist with Croatian and Macedonian (m/ž). Posao se odvija od kuće. Radni zadaci uključuju aktivnu telefonsku prodaju i promociju. Poslodavac osigurava kompetitivnu plaću i bonuse, fleksibilno radno vrijeme, opremu za rad, specijalizirani trening i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here