Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka 10 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Bikini scooters d.o.o. traži Prodavača za galeriju u centru Zagreba. Početna plaća iznosi 800 eura neto, uz dodatne bonuse vezane uz rezultate prodaje. Traže se komunikativne osobe s znanjem engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 20.4.2024.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži buduće lidere za svoj Future Talent Program. Pozicija otvorena je za Zamjenika direktora VPC-a u Zagrebu – Jankomir. Ako si strastven u vođenju timova i želiš postaviti nove standarde u veleprodaji, pridruži se njihovom timu. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Makpharm d.o.o. traži 2 Medicinska suradnika (m/ž) za promociju lijekova i održavanje odnosa s klijentima. Potrebna je fakultetska naobrazba, vozačka dozvola B kategorije i prethodno iskustvo u promociji farmaceutskih proizvoda. Nudi se rad u dinamičnom timu, stimulativna primanja te službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka do 23.4.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Djelatnika (m/ž) na poslovima pakiranja, pripreme i otpreme robe za internet prodaju – webshop za radno mjesto u BAUHAUS-Žitnjak. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, sklonost timskom radu i komunikativnost. Nude se razni beneficiji poput popusta za zaposlenike, dodataka na plaću za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom, obuke, stručno uhodavanje te ugodna radna okolina. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Tvrtka KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za dizala u Zagrebu. Posao uključuje redovite servisne preglede i popravke dizala prema nalozima ugovornih partnera. Nude se motivirajući sustav kompenzacije, osposobljavanje te dugoročne karijerne prilike, uz profesionalne alate i opremu. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Tvrtka FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike (m/ž) za različite pozicije u Jakovlju. Poslovi uključuju operacije poput pripreme površine, montaže, lakiranja, CNC obrade, skladišnih operacija i kontrole kvalitete. Kandidati će obavljati različite zadatke vezane uz proizvodnju komponenti za avioindustriju. Poželjno je iskustvo u sličnim industrijama i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Oglasnik d.o.o. traži Full-Stack Next.js Developera (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje rad na zanimljivim projektima s korištenjem najnovijih tehnologija. Ponuđene pogodnosti uključuju full remote rad, službeni laptop, fleksibilno radno vrijeme, subvencije za prijevoz i prehranu te plaćene edukacije. Plaća je od 3000 do 5000 eura bruto. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Influks d.o.o. traži Knjigovođu (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je raditi u programu Synesis, knjižiti ulazne i izlazne račune te obavljati druge knjigovodstvene zadatke. Poželjno je poznavanje izrade završnih računa. Traži se samostalnost u radu i završena VSS/VŠS. Nudi se fleksibilnost, plaćene edukacije i seminari, te odlična radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 20.4.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!