Početna Izbor Tjedna ponuda poslova

Tjedna ponuda poslova

uspjeh

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Paul Hartmann d.o.o. traži Medicinskog predstavnika (m/ž) za područje zbrinjavanja rane u Zagrebu. Posao uključuje izgradnju odnosa s kupcima, stjecanje novih kupaca i postizanje prodajnih ciljeva. Potrebna je stručna sprema zdravstvene struke, iskustvo u prodaji te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 27.3.2024.

AD Plastik d.d. u Zagrebu traži radnike proizvodnje (m/ž) za izradu plastičnih dijelova za automobile. Posao uključuje rad na proizvodnoj liniji, pregled, pakiranje i označavanje proizvoda te ispunjavanje radne dokumentacije. Prijavite se putem linka do 18.3.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera – Blagajnika (m/ž) za kladionicu u Zagrebu – Sesvetama. Posao obuhvaća prijem uplata, isplatu dobitaka, blagajničke zadatke i održavanje urednosti. Nudi se stimulacija, bonusi, mogućnosti napredovanja te korisnička podrška. Poslodavac potiče raznolikost na radnom mjestu. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Interaktivna zabava d.o.o. (Igrandia / Marsupia) traži Voditelja edutainmenta i događanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se neto plaća od 1.100 € uz mogućnost povećanja nakon probnog roka, rad nedjeljom i blagdanom plaćen 60% više, stimulativna radna atmosfera, mjesečni bonusi te ljetni kolektivni godišnji odmor. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

Zagrebački radio Plavi 9 traži Junior Account Managera (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje pronalazak i angažiranje novih klijenata, održavanje odnosa s postojećim klijentima te predlaganje medijskih rješenja. Nudi se fiksna plaća uz bonusne sustave, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te rad u dinamičnom medijskom sektoru. Prijavite se putem linka do 10.3.2024.

Dm-drogerie markt d.o.o. traži Farmaceutske tehničare za rad na zapadnom dijelu Zagreba. Očekuje se odgovornost, savjesnost, položen stručni ispit te najmanje SSS. Godišnja bruto plaća za radnika na 30 sati iznosi 15.480 EUR, a na puno radno vrijeme 20.640 EUR. Zadaci uključuju izdavanje i prodaju lijekova te informiranje i savjetovanje korisnika. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Oglasnik d.o.o. traži Studente u marketingu (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje osmišljavanje sadržaja za društvene mreže i blog, izradu vizuala, analizu metrika, sudjelovanje na sastancima i razvoju marketinške strategije. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agente za teleprodaju poslovnim korisnicima (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati s osnovnim poznavanjem MS Office paketa, samostalni, motivirani, organizirani i komunikativni, poželjno s poznavanjem procesa iz energetike. Rad u Transcomu nudi priliku za razvoj karijere, potiče pozitivnu radnu atmosferu i podržava timski duh. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Grawe Nekretnine d.o.o. traži Domara (ž/m) za rad u Zagrebu. Idealan kandidat trebao bi dobro poznavati elektro i strojarske instalacije, biti samostalan u sitnim popravcima, imati iskustvo u domarskim poslovima i održavanju zgrada te biti organiziran i timski orijentiran. Prijavite se putem linka 14.3.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!