Primamljive poslovne ponude dolaze s portala posao.hr. Top 10 poslova za vas izdvajamo u nastavku!

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava na poziciji Mlađi voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu I Zadru. Osoba na ovoj poziciji će organizirati I voditi smjene prema dnevnim prioritetima te upravljati timom na smjeni. Prijavite se putem linka do 31.12.2023.

Gašpar AG d.o.o. traži osobu na poziciji Bravar / pomoćni bravar (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja. Poslodavac nudi slobodan vikend, mogućnost napretka, stimulativna primanja te rad u isključivo jutarnjoj smjeni. U opis posla ulazi izrada I montaža aluminijske I čelične bravarije. Prijavite se na link do 22.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni savjetnik u T centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar, Zagreb, Velika Gorica ili Rijeka. Nude se Stimulativna primanja i bonusi na plaću te odlična radna atmosfera. Kandidat treba biti komunikativna I odgovorna osoba sa željom za razvijanjem prodajnih I pregovaračkih vještina. Prijavite se putem linka do 23.12.2023.

Izvan fokusa d.o.o. traži osobu na poziciji Montažer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, sufinancirani topli obrok, redovne novčane nagrade i regrese. Osigurat će računalo za rad i sve licencirane potrebne programe. Prijave možete poslati na link do 21.12.2023.

Salsa Adria Produkcije d.o.o. zapošljava na poziciji Grafički dizajner (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Glavne odgovornosti uključuju suradnju na stvaranju vrhunskih vizuala i dizajna, od tiskovina do digitalnih platformi. Osoba će imati ključnu ulogu u vizualnoj komunikaciji s plesnom publikom diljem svijeta, koristeći različite kanale kako bi utjecala na stvaranje novih trendova u industriji kojom se naša tvrtka bavi. Prijave možete poslati na  link do 21.12.2023.

RR Solutions d.o.o. traži osobu na poziciji Uredski administrator (ž/m). Mjesto rada je Zaprešić. Traže visoko motiviranog suradnika ili suradnicu, koji-a je spremna uložiti puno energije u svoj osobni i poslovni razvoj sukladno sa filozofijom firme. Idealni kandidat posjeduje vještine upravljanja, komunikacije i organizacije te se udobno snalazi u dinamičnom radnom okruženju. Prijavite se na link do 22.12.2023.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Recepcioner – blagajnik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Osnovna zadaća je pravovremeno pristupiti Korisniku i oduševiti ga svojim pristupom, uslugom i znanjem. Nude početnu neto plaću 940€, s mogućnošću povećanja. Prijavite se na link do 20.12.2023.

Karol Sp. z o.o. Zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Nudi se atraktivan kompenzacijski sustav na bazi rezultata nu radu. U opis posla spada stvaranje I održavanje dugotrajnih odnosa s klijentima. Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Kamp Šimuni d.o.o. traži osobu na poziciji Booking agent (m/ž). Traže vedre i marljive osobe sa izraženim komunikacijskim vještinama za rad u rezervacijskom sustavu, odgovaranje na e-mailove s ciljem prodaje turističkih kapaciteta I za pružanje informacija o smještajnim jedinicama. Mjesto rada je otok Pag ili Zagreb. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na  link do 29.02.2024.

Full Flavour j.d.o.o. zapošljava na poziciji Dostavljač / Vozač (m/ž). Nude bonuse na zaradu, flexibilno radno vrijeme te način poslovanja prema dogovoru I mogućnostima zaposlenika. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 30.12.2023. putem brze prijave.

Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!