U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

Mahtel d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik poslovne prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb ili Osijek. Traže kvalificiranog prodajnog predstavnika za unapređenje prodaje. Uslijed povećanja opsega poslovanja traže motivirane, odgovorne i vedre osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu. Prijaviti se možete do 23.11.2023. na linku.

Top Moda d.o.o. zapošljava Trgovca (m/ž). Ova tvrtka uspješno posluje u maloprodaji obuće. Mala su obiteljska tvrtka koja brine o svakom pojedincu koji postane dio njihovog tima. Nude stalni radni odnos. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju putem brze prijave do 20.11.2023.

FACC Solutions Croatia d.o.o. zapošljava Proizvodnog radnika – Operatera pripreme površine / Montera / Lakirera (m/ž). Mjesto rada je Jakovlje. Osoba na ovoj poziciji ručno obrađuje unutarnje i vanjske dijelove aviona. Traže zainteresirane kandidate koji žele naučiti raditi u proizvodnji visokokvalitetnih avio dijelova kroz kvalitetnu edukaciju s ciljem dugoročne suradnje. Prijave se zaprimaju na linku. Možete se prijaviti do 05.12.2023.

Manpower zapošljava Radnika sitotiskara (m/ž). Mjesto rada je Sveta Helena. Glavni zadaci ove pozicije uključuju pripremu materijala-tiskovne podloge, sitotiskarskog stroja i boje sušnje otiska. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te isplatu božićnice. Prijaviti se možete na linku do 01.12.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Asistent u prodaji (m/ž). U opisu posla se nalazi priprema i izrada komercijalnih dokumenata (ponuda, potvrda narudžbe, račun). Za ovaj je posao potrebna SSS/VŠS tehničkog ili ekonomskog smjera te poznavanje MS Office i Google Workspace paketa. Mjesto rada je Zagreb – Sesvete. Prijaviti se možete putem brze prijave do 23.11.2023.

                                                                                                                                   Eurotehnika d.o.o. zapošljava Servisera (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla se nalazi defektaža, popravak i održavanje opreme. Poslodavac omogućava brojne pogodnosti za zaposlenike (naknada za prijevoz, božićnica, regres, dodatna stimulacija). Možete se prijaviti putem linka do 29.11.2023.        

Dupin d.o.o. traži Asistenta direktorice prodaje (m/ž). Opis posla je praćenje tržišta, trendova i konkurencija. Izabranom kandidatu nude izazovno i dinamično radno okruženje u kojem prepoznaju timski rad, ali i kvalitete pojedinaca uz mogućnost napredovanja. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete na linku do 19.11.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava Radnika na povratu robe i etiketiranju (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. U opisu posla se nalazi zaprimanje kutija s robom za razvrstavanje te skeniranje zaprimljene i razvrstane robe. Nude plaćen prijevoz i mogućnost ostvarivanja bonusa u skladu sa normama. Prijaviti se možete do 15.12.2023. kroz brzu prijavu.

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava Asistenta ureda generalnog direktora (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 24.11.2023. U opisu posla se nalaze administrativno-financijski poslovi i poslovna korespondencija za potrebe direktora. Poslodavac nudi subvencionirana prehrana, rad u dinamičnom okruženju te ugovor na neodređeno uz probni rad. Prijavite se putem brze prijave.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia traži Animatora – studenta (m/ž). Opis posla uključuje provođenje rođendana, radionica i evenata u dogovoru sa voditeljima te rad na atrakcijama. Ako ste voljni dobre zabave, ugodne i opuštene radne atmosfere, prijaviti se možete putem linka do 23.11.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!