Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude. Sretno pri zapošljavanju!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Stručnjaka za registraciju proizvoda (m/ž) u Savskom Marofu. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, fleksibilne oblike rada, kontinuirani rast i razvoj te pogodnosti za roditelje i one koji će to postati. Možete se prijaviti do 03.09.2023.

                                                                                                                        Ljekarne Šćuric zapošljava na poziciji Magistar farmacije (m/ž). Mjesto rada je Jakovlje. U opisu posla nalazi se rad u ljekarni. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, osiguran prijevoz uz korištenje službenog automobila te plaću i ostale beneficije po dogovoru. Možete se prijaviti do 15.09.2023.                                                  

Modo Metrico d.o.o. traži Online marketing specijalistu (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije biti će razvoj i provedba digitalnih marketinških strategija koje će promovirati proizvode i usluge klijenata. Poslodavac nudi prilike za sudjelovanje u obrazovnim programima i mogućnost napredovanja unutar agencije na temelju postignuća i sposobnosti. Mjesto rada je Mala Gorica, Sveta Nedelja. Prijaviti se možete do 04.09.2023.

                                                                                                                                    SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava Voditelja odjela za donacije građana (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 03.09.2023. Glavne aktivnosti odjela su akvizicija novih donatora (građana – fizičke osobe) u vidu redovnih mjesečnih donacija (trajni nalog) te povremenih (jednokratnih) donacija; upravljanje programom lojalnosti, inovacijama te promocija brenda SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Forest Agram d.o.o. zapošljava na poziciji Trgovački predstavnik (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Zagrebu. U opisu posla nalazi se obilazak postojećih kupaca iz sljedećih djelatnosti: drvne i drvoprerađivačke industrije. Poslodavac osigurava službeni automobil, stimulativna primanja i mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 03.09.2023.

Croshield d.o.o. traži  Voditelja ureda (m/ž).Opis posla uključuje vođenje uredskog poslovanja – administraciju, vođenje raznih evidencija, pripremu dokumentacije za knjigovodstvo ura, ira, arhiviranje dokumentacije, koordinaciju sa knjigovodstvom, kupcima i dobavljačima. Mjesto rada je Ježdovec, a prijaviti se možete do 06.09.2023.

General Logistics Systems Croatia zapošljava na poziciji Radnik u sortirnom centru (m/ž). Ovaj se posao obavlja Donjem Stupniku. U opisu posla se nalazi skeniranje i usmjeravanje paketa pristiglih u sortirni centar. Poslodavac nudi mjesečne bonuse ovisno o ostvarenom rezultatu, dodatak za putne troškove i prehranu te regres i dar za djecu. Prijaviti se možete do 12.09.2023.

Grc usluge d.o.o. traži Knjigovođu / računovođu (m/ž). Od kandidata se očekuje komunikativnost i sklonost timskom radu te poznavanje računovodstvenih propisa i poreza, MRS i HSFI. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa i mogućnost dodatnog usavršavanja. Mjesto rada je Dugo Selo. Prijaviti se možete do 07.09.2023.

Autokuća Gašparić d.o.o. zapošljava Komercijalista u odjelu prodaje (m/ž). U opisu posla nalazi se prodaja industrijskih baterija i naprednih sustava za pohranu energije. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i stimulativni osobni dohodak. Mjesto rada je Velika Gorica, a prijave se zaprimaju do 04.09.2023.

Peterc Machines d.o.o. zapošljava Prodajnog administratora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Susedgrad. Od kandidata se očekuje prethodno radno iskustvo na poslovima koji uključuju kontakt s kupcima i osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi sjajnu priliku za profesionalni razvoj, dodatne edukacije, konkurentne uvjete i ugodnu radnu atmosferu. Prijaviti se možete do 14.09.2023.

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!