Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Voditelja/Voditeljicu odnosa s gostima za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz i obrok, mogućnost stalnog radnog odnosa i još mnogo toga! Natječaj je otvoren do 22.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Senso IS d.o.o. zapošljava Mlađeg inženjera za poslovne aplikacije (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost stručnog usavršavanja, napredovanje unutar tima, fiksna i stimulativna primanja na bazi ostvarenih rezultata te stalni radni odnos. Više informacija vidite klikom na link, a prijaviti se možete do 31.8.2022.

Pan-pek d.o.o. zapošljava na više radnih pozicija u Zagrebu: Prodavač (m/ž), Pekar (m/ž), Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), Električar (m/ž) i Vozač B kategorije (m/ž). Sve informacije o oglasima dostupne su vam klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 26.8.2022.

Sport & Moda d.o.o. zapošljava Prodavača u Nike trgovini (m/ž) u Zagrebu, u Arena Centru. Poslodavac nudi dodatne edukacije, stimulativna primanja te dodatne dane godišnjeg odmora ovisno o ukupnom stažu. Prijavite se do 20.8.2022. putem linka!

GRAWE Hrvatska d.d.  u potrazi je za Suradnikom u odjelu za gradnju i upravljanje nekretninama (ž/m) u Zagrebu! Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, kraći rad petkom, dodatne bonuse, božićnicu, poklon dobrodošlice i mnogo drugih stvari. Prijavite se do 22.8.2022., a više detalja možete pregledati klikom na link.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava Administrativnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a za prijavu potrebna je vozačka dozvola B kategorije, spremnost na timski rad i poznavanje rada na računalu. Sve detalje provjerite klikom na link, a prijaviti se možete do 1.9.2022.

Lunos Hrvatska d.o.o. zapošljava Komercijalista (m/ž) na području Zagreba. Poslodavac nudi stimulativna primanja, nagrađivanje prema ostvarenim rezultatima, rad u mladom i motiviranom timu te mogućnost zaposlenja na neodređeno. Rok za prijavu je do 21.8.2022., a prijavite se na linku.

Auto Kuća Habulin d.o.o. na području Zagreba traži Referenta prodaje rezervnih dijelova / Skladištara (m/ž) i Servisnog savjetnika (m/ž). Svi detalji dostupni su Vam na linku ovdje, a prijave se zaprimaju do 23.8.2022.

Nutricius d.o.o., poznatiji kao Burza hrane zapošljava Voditelja prodaje i marketinga (m/ž) u Zagrebu! Poslodavac nudi stalni radni odnos, nagrađivanje kvalitetnog rada te fiksna i stimulativna primanja na bazi ostvarenih rezultata. Više informacija provjerite putem linka, a natječaj je otvoren do 26.8.2022.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava u Zagrebu na dvije pozicije: Learning and Development Expert (m/ž) i Specijalist za unos i kontrolu podataka (m/ž). Više detalja provjerite na linku, a prijaviti se možete do 31.8.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!