U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Corporate Rates Club zapošljava na pozicijama Software Architect/ Lead backend Developer (m/ž) i Backend Developer web Application (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 4.3. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja od 9.000 kuna, odnosno 11.000 kuna nadalje. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Prednost donosi znanje njemačkog jezika te iskustvo s ActiveMQ-om, Docker-om, Kubernetesom. Aplicirajte.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži specijalista korisničke podrške sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 5.3. Poslodavac nudi rad u modernoj stomatološkoj ordinaciji u ugodnom radnom kolektivu, potrebnu edukaciju i plaću u skladu s vašim trudom i zalaganjem, priliku za korištenje i usavršavanje stranog jezika u komunikaciji s izvornim govornicima. Idealne osobe imaju izvrsno poznavanje talijanskog jezika, poželjno ali ne i nužno iskustvo izravne i / ili telefonske prodaje od najmanje jedne godine, sposobnost za komercijalno pregovaranje, izvrsne komunikacijske vještine i ostalo. Aplicirajte ovdje.

AGS Hrvatska d.o.o. traži konobara (m/ž), radnika u autopraonici (m/ž) i trgovca na benzinskoj postaji (m/ž). Rok prijave je 3.3., a rad se odvija u Zagrebu. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se ovdje.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za prodavačem (m/ž) u Zagrebu, Rugvici i Zaprešiću, voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu te Production and Sourcing Manager (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Emmezeta zapošljava na pozicijama blagajnik (m/ž), prodavač (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž) i dekorater (m/ž) u Zagrebu te asistent u nabavi namještaja (m/ž) u Zagrebu – Jankomir. Rok prijave je 15.3. Potrebna je srednja školska sprema, poznavanje rada na računalu i obavezno je radno iskustvo. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.3. Glavne odgovornosti su definiranje i upravljanje strategijom marketinga u skladu s poslovnom strategijom tvrtke, upravljanje marketinškim timom te suradnja s voditeljima drugih odjela tvrtke, upravljanje brandovima te kreiranje i realizacija godišnjeg plana marketinških aktivnosti i upravljanje budžetom. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u marketingu, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, naročito engleskog u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Tvrtka igr d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva – niskogradnja/ hidrotehnika (m/ž) u Hrvatskoj. Rok prijave je 5.3. Traži se najmanje pet godina radnog iskustva u provođenju usluga stručnog nadzora na području hidrotehnike, položen stručni ispit za ivabljanje poslova graditeljstva, iskustvo u provođenju FIDIC ugovora, znanje rada na računalu, engleskog jezika i poznavanje osnova njemačkog jezika. Aplicirajte.

Posao.hr za klijenta traži osobu na poziciji voditelj građevinskih radova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 6.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, napredno poznavanje MS Office paketa, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u izgradnji i održavanju objekatam a prednost je položeni stručni ispit. Prijavite se.

Significo d.o.o. traži multi – skill agenta u komunikacijskom centru (m/ž) i prodajnog predstavnika u komunikacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 14.3. Poslodavac nudi fleksibilnost zapošljavanja, profesionalno mentorstvo i edukaciju, rad u dinamičnom i kolegijalnom timu. Potrebna je spremnost na učenje, strpljenje i ljubaznost, komunikativnost i fleksibilnost, upornost, radoznalost, usmjerenost. Aplicirajte ovdje.

Personaldienst d.o.o. zapošljava na poziciji radnik u proizvodnji (m/ž) u Jastrebarskom. Prijavite se najkasnije do 4.4. Posao se sastoji od rada na strojevima za obradu drveta, pripreme strojeva za rad u pogodnu, obrađivanja raznih vrsta drveta, obrađivanja drveta ručno i strojno. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Grada Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here