Početna Izbor Tjedan švicarskog obrazovanja – jezični tečajevi koji spajaju obrazovanje i zabavu

Tjedan švicarskog obrazovanja – jezični tečajevi koji spajaju obrazovanje i zabavu

Tjedan švicarskog obrazovanja, na kojemu će se predstaviti tečajevi engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika u Švicarskoj, ove će se godine održati od 29. ožujka do 2. travnja.

Brojne vrhunske obrazovne institucije u Švicarskoj nastavit će s organiziranjem edukativnih kampova za djecu ovoga ljeta. Ljetni kampovi vrlo su detaljni i definirani, a nastavno osoblje odabrano je prema visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području. Tečajevi su ispunjeni praktičnim radionicama koje uz zabavu polaznicima pružaju i koristan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, polaznici mogu okušati u poljima poput hotelijerstva i ugostiteljstva, poduzetništva, arhitekture, dizajna, fotografije, glazbene industrije, slastičarstva i kulinarstva.

Institucije koje sudjeluju u ovogodišnjem Tjednu švicarskog obrazovanja su Swiss Education Group i Američka škola u Švicarskoj, TASIS.

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Kampovi koje organizira SEG namijenjeni su mladima od 16 do 20 godina, a odvijaju se u hotelskom institutu Montreux te palači Mont Blanc. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva, izlete, posjet poznatoj tvornici čokolade te mnoge druge obrazovne i opuštajuće aktivnosti. SEG-ovi kampovi Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 12 do 18 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru.

TASIS je najstarija privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino. Le Chateau des Enfants njezin je međunarodni ljetni kamp za djecu u dobi od 4 do 10 godina koji se održava u vili Belvedere. Djeca mogu učiti engleski ili francuski jezik te sudjelovati u predavanjima u području STEM-a. Uz to, imaju pristup raznim klubovima specijaliziranim za kulinarstvo, slikarstvo, planinarenje i slično. TASIS-ov akademski kamp Lugano u vili De Nobili za mlade od 11 do 18 godina uz učenje stranih jezika nudi module u području arhitekture i dizajna, glazbene industrije, digitalne fotografije, mode i dizajna te talijanske kuhinje.

Iskustvo učenja jezika u kampovima u inozemstvu ima veliku vrijednost za razvoj mladih. Djeca postaju samostalnija, odvajaju se od tehnologije i potiču na zabavne, ali i korisne izvanmrežne aktivnosti, bave se sportom i uče jezik, upoznaju druge kulture i običaje te sklapaju prijateljstva s vršnjacima iz svih krajeva svijeta.

Svi zainteresirani za jezične tečajeve u Švicarskoj na Tjednu švicarskog obrazovanja moći će rezervirati ljetni tečaj uz maksimalan popust od 20% koji je moguće ostvariti za rezervacije samo u tjednu od 29. ožujka do 2. travnja.

Za više informacija posjetite stranicu https://www.integraledu.hr/swiss-week.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here