Voljeli biste promijeniti ili nadograditi određena polja u svom životu, a svaki vas pokušaj ubrzo vraća na staro? Tek promjenom dubokih misaonih obrazaca dolazi do promjene u stvarnosti.

Upoznajte ThetaHealing®, tehniku koja djeluje konkretno, efektivno i daje vidljive rezultate.

Pozivamo Vas na jedinstveni događaj koji će Vas upoznati s tehnikom ThetaHealing®-a, meditativnim i duhovnim znanjem koji svakodnevno mijenja živote ljudi diljem svijeta.

O DOGAĐANJU ‘THETA HEALING DAY’

U četvrtak 25.10.2018. godine opustite se, informirajte i iscijelite sudjelovanjem na Danu ThetaHealing®-a! S početkom u 18:30 sati, u dobroj atmosferi i ugodnom društvu čut ćete više o samoj tehnici, dobiti odgovore na postavljena pitanja i proći kroz grupnu vježbu/ meditaciju koju je dizajnirala sama autorica metode – Vianna Stibal. Ovom vježbom dobit ćete uvid i iskustvo kako se povezati s energijom stvaranja iz koje je moguće instantno transformirati određena polja vašeg života.

Tijekom ovog predavanja imat ćete priliku saznati neke od prednosti ove tehnike koja vam može pomoći na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini.

Neke od tema o kojima će biti riječ:

  • KAKO SE POVEZATI S ENERGIJOM STVARANJA
  • 7 NIVO POSTOJANJA
  • DAKLE DOLAZE NAŠA VJEROVANJA
  • MANIFESTIRANJE
  • SRODNE DUŠE

Također ćete imati priliku čuti iz prve ruke iskustva osoba koje već prakticiraju ovu tehniku.

Predavanje i radionica trajat će do dva sata, a održat će se u Dvorani 4 Kaptol Boutique Cinema u Kaptol Centru u Zagrebu. Događaj je ograničen na 50 ljudi, a svoje mjesto možete osigurati uplatom ulaznice od 30 kn najkasnije do 20.10.2018. (Moguće je kupiti i ulaznicu iza navedenog datuma te na dan događanja po cijeni od 50 kn.) Prijave i informacije na mail [email protected] ili +38598 1828 122.

Događanje je namijenjeno svim zainteresiranima za duhovni i personalni razvoj, bez obzira da li na tehniku gledate iz percepcije terapeuta ili klijenta. Ovo predavanje će dati i osnovne informacije o Theta Healing tečajevima, s naglaskom na edukaciju prvog stupnja s početkom 16.11. 2018.g. Više informacija na www.inner-code.hr.

O THETA HEALING®-u

Nakon definiranja teme na kojoj klijent želi raditi, ThetaHealing® znanjem u vrlo kratkom roku otkriva se a potom i rješava temeljni uzrok teme. To se postiže svjesnim korištenjem theta moždanih valova u potpuno budnom stanju. Postići theta stanje svakom je pojedincu prirodno i lako poput disanja, jer se radi o valovima koje mozak prirodno stvara u REM fazi sna.

U theta stanju trenutačno mijenjamo ograničavajuće programe pohranjene u našoj podsvijesti, koji su nas i doveli do problema. Tako potičemo tjelesno, mentalno, duhovno i emocionalno iscjeljenje. Rezultat je pozitivna transformacija u svim područjima života.

O ANDREI VIDMAR

Andrea Vidmar, prof., vlasnica i direktorica tvrtke „Inner Code“ d.o.o., nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s ljudima osniva tvrtku za osobni i profesionalni razvoj u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualne coachinge i interaktivne radionice.

Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine.  Iza njenog rada stoji čak petnaest  praktičarskih i devet instruktorskih certifikata, a 2014. godina asistirala je na seminarima Vianne Stibal, inače osnivačice tehnike.