Zagreb osvježava svoju industriju evenata nudeći ponovno nešto novo – impresivan novi prostor za organizaciju zabava svih vrsta- The PUB Hall.

Kombinacijom prekrasnog uređenja i profesionalne usluge, u želji da klijentima pruži ambijent za najbolju proslavu, u Zagrebu je stvoreno novo fantastično mjesto za održavanje nezaboravnih događaja.

Jedinstven ambijent ove lijepe dvorane, koja se prostire na dvije etaže odvojene drvenim stubištem, čine prostornu cjelinu koja u donjem dijelu ima drvene barske stolove dok u gornjem dijelu dominiraju kožnati crni separei s pogledom na prostrano prizemlje. Opuštajući ambijent koji prima do 250 osoba naglašen je šarmantnim dekoracijama, a posebno dizajnirana rasvjeta prema želji klijenta može mijenjati cijeli interijer i raspoloženje, stoga se za The Pub Hall može reći da pruža zasebno kreirane priče.

 

Kao takva ova impresivna dvorana vrlo je brzo postala omiljeno mjesto za održavanje manjih poslovnih sastanaka, konferencija, prezentacija, koktela, proslava rođendana, vjenčanja ili svečanih večera s ciljem da svaki događaj bude jedinstveno iskustvo koje će zadovoljiti posjetitelje.  The PUB Hall smješten je na adresi Savska 141 i udaljen je samo 15-ak minuta od strogog centra grada te je lako dostupan i javnim prijevozom.