Početna Mozaik Terme Tuhelj: sauna za djecu

Terme Tuhelj: sauna za djecu

Redovito korištenje saune blagotvorno djeluje na djecu koja imaju poteškoća s dišnim sustavom ili alergijama, a zbog toplog zraka koji pomaže u jačanju imunološkog sustava primijećeno je dugotrajno poboljšanje zdravstvenog stanja kod djece koja su isprobala terapiju u saunama.
visoke-ljuljacke

U Termama Tuhelj odlučili su još jednom pokazati da su idealna obiteljska destinacija, pa su po uzoru na Finsku – u kojoj 90 posto djece isproba saunu prije sedme godine, odlučili pomoći roditeljima da njihovi mališani usvoje zdrave navike. Tako su u Svijetu sauna subota i ponedjeljak prijepodne, od deset do 12 sati, rezervirani samo za roditelje s djecom. Osmišljeni su posebni programi – čokoladni program u parnoj blatnoj sauni u 11 sati te šećerni piling u solnoj sauni u 11:30 sati, uz koje se djeca odlično i zabavljaju.

Nakon sauniranja, sauna majstori i terapeuti Terma Tuhelj preporučuju odmor na visećim ljuljačkama ili vodenom krevetu, a u društvu roditelja djeca se mogu osvježiti uz posebne prirodne sokove u Wellness baru.

Ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj za čitavu obitelj i već sljedeće subote ili ponedjeljka posjetite Terme Tuhelj.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here