Stiže nam ožujak, mjesec u kojem slavimo žene i nastojimo se razmaziti na poseban način. To je idealno vrijeme da se odlučite na pozitivne promjene u životu koje donose dobar osjećaj. Kažu da pozitivne promjene počnu od malih stvari… Stoga ne čekajte. Budite odvažni, hrabri i puni samopouzdanja kako biste istražili i naučili sve što će vam pomoći da unaprijedite svoj stil života.

Istražite svoja osjetila na višednevnom opuštanju u hotelu Breza****, a dodir vrućeg vjetra Wellness centra Termalija odličan je početak vaših promjena. Naučit ćete kako saune pozitivno utječu na vaš organizam te kako njihov vrući zrak otvara dišne putove i štiti vaš imunološki sustav. Kroz trodnevno putovanje u tjednu naučit ćete i kako termalna voda blagotvorno utječe na vaš organizam. Nemojte zaboraviti da je boravak u tjednu najbolje rješenje da pobjegnete od svakodnevnog stresa i gužve. U paketu Dodir vrućeg vjetra, Terme Olimia poklanjaju vam i gratis boravak za dijete do 12 godina.

Ljubitelje hedonističkog opuštanja u potrazi za najsitnijim detaljima, očarat će magičnost crne orhideje najpoznatijeg slovenskog Wellnessa Orhidelia koji sedam godina za redom nosi titulu najboljeg wellness centra u Sloveniji. Ako tome dodamo i boravak u renoviranom hotelu Sotelia****s na bazi romantičnog wellness paketa, doživjet ćete putovanje na kojem će vam zavidjeti svi vaši prijatelji. Naučit ćete zašto je čokolada pravi afrodizijak, što je vitalna hrana te kako wellness opuštanje dovodi do velikog oslobađanja hormona sreće. Upoznat ćete i kućni ritual, trominutne vježbe za buđenje vitalne energije koje možete primijeniti i kod kuće, ali i pozitivne efekte zvukoterapije kroz tibetanske zdjele i zvukove gonga. A na posebnom selfness danu koji se odvija trećeg petka u mjesecu naučit ćete više o jogi smijeha, ali i posebnim detox napitcima kao i o jelima označenima simbolom jabuke koji su odlično rješenje za čišćenje organizma i zdravu prehranu. Vratit ćete se odmorni, puni pozitivne energije, nasmijani i spremni za svakodnevne nedaće.

Pravo je vrijeme da odlučite hoćete li na putovanje povesti prijateljice te započeti ožujak u pravom ženskom stilu ili ćete se ipak odlučiti na istraživanje u društvu najmilijih. Krenite od malih stvari prema velikim promjenama u životu. Vidimo se u Termama Olimia.