Početna Događanja Tereza Kesovija na Malim noćnim razgovorima

Tereza Kesovija na Malim noćnim razgovorima

U povijesnom Atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, književnica Milana Vuković Runjić, ugostit će glazbenu divu Terezu Kesoviju. Tereza će pred publikom otvoriti svoje škrinje pune blaga i uspomena. Pričat će o glazbi sfera i nadahnuću koje je vodi kroz život. Budu li se zvijezde dobro složile, bit će i muzike. Tereza je nedavno spektakularnim koncertom u Lisinskome obilježila 60 godina glazbene karijere, a emocije su naprosto preplavile zagrebački hram kulture. Tako je još jednom dokazala zbog čega je istinska glazbena veličina i umjetnica koja s pravom nosi epitet glazbene dive. Umjetnost je živa i isprepletena sa svijetom oko nas, a publici Malih noćnih razgovora ostaje samo poslušati o tome kroz riječi ovih dviju dama.

Ponedjeljak, 02.07.2018. / 21:00 / Mali noćni razgovori s Milanom Vuković Runjić / TEREZA KESOVIJA

Ovogodišnje Male noćne razgovore zatvorit će pijanist Matej Meštrović, koji će gostovati 10. srpnja u 21 sat. Od New Yorka do Pekinga, svijet više nije dovoljno velika pozornica za ovog glazbenika. Razgovarat će se o njegovim nastupima, o Dunavu i o mogućem koncertu na Mjesecu.

Kao jedina zagrebačka ljetna polivalentna Scena, kroz 19 godina djelovanja Scena Amadeo Zagrepčanima je donijela brojne domaće i inozemne predstavnike svijeta glazbe, filma, književnosti i likovne umjetnosti, a svoju misiju uspješno nastavlja dalje. Uvjerite se u to i sami, poslušajte što se priča u Malim noćnim razgovorima!

Program započinje u 21:00 h, a ulaz je slobodan.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here