Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih skupina na svijetu Perpetuum Jazzile 2023. posvetit će obilježavanju 40 godinu postojanja. U sklopu obilježavanja ovog jubileja nastupit će i u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, 7. veljače, gdje će predstaviti nove obrade svjetskih hitova, a punom parom spremaju i studijski album i turneja po Europi.

Perpetuum Jazzile je vokalni (a capella) orkestar od 40 vrhunskih pjevača koji uživo pružaju nesvakidašnje iskustvo – dvosatni, fascinantan vatromet birane glazbe, vrhunske izvedbe, strasti i emocije!

„Cijela godina bit će u znaku našeg okruglog jubileja. Oživjet ćemo sve naše najveće hitove i uvježbati nove pjesme. Uskoro ćemo objaviti i prvi singl s nadolazećeg novog studijskog albuma za koji ne sumnjaju da će zadiviti obožavatelje diljem svijeta“, kažu iz Perpetuuma, grupe čiji članovi su u novu godinu uskočiti radno i to zatvaranjem manifestacije Europske prijestolnice kulture 2022. u Novom Sadu, a spremaju se već i za turneju na koju kreću početkom godine po, kako kažu, rodnoj regiji. Naime, nakon koncerta u Zagrebu nastupit će i u Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zenici. Završno slavlje bit će u Cankarjevom domu krajem godine.