U povodu Svjetskog dana zaštite šuma, učenici osmih razreda Osnovne škole Jelkovec i njihovi razrednici u srijedu, 21. ožujka, posadit će pet crvenih javora u krugu škole. Akcija se provodi prvi puta, a pokrovitelj je Zagrebački holding, podružnice Zrinjevac i Stanogradnja. Djeci će pri sadnji pomagati radnici podružnice Zrinjevac. Za učenike osmih razreda pripremili smo i malo iznenađenje, koje će im biti uručeno uoči sadnje. Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe tradicije koju ćemo nastojati podržati i dogodine.

Akcija započinje u 13.10 sati u OŠ Jelkovec i nastavlja se druženjem osmaša s bivšim učenicima škole, koji će im od 14 do 14.45 sati predstaviti srednje škole u sklopu projekta “Info-osmaš”.

Ovo pokroviteljstvo ujedno je nastavak suradnje Zagrebačkog holdinga s Osnovnom školom Jelkovec i ravnateljicom Renatom Flajhar, koja je započela lani donacijom božićnog drvca i materijala za izradu ukrasa.

Zbog visokih nastavnih standarda koje provodi i kojima teži, Osnovna škola Jelkovec jedna je od najboljih zagrebačkih škola i osobito nam je zadovoljstvo što imamo prigodu uključiti se u neke od akcije koje škola provodi tijekom godinu.