Osjećate li se pomalo pospano i bez energije, nemojte se brinuti. To je samo proljetni umor pa vam preporučujemo buđenje osjetila u Termama Olimia. Savršen spoj prirode, wellness ponude i posebnih programa za revitalizaciju tijela ojačat će vas i pripremiti za nadolazeće ljetne dane. Jedinstveni selfness program pomoći će vam da zdrave i pozitivne navike nastavite primjenjivati i kod kuće. U tom segmentu Terme Olimia predstavljaju poseban program stapanje sa šumom (gozdni potop) u kojem ćete svim svojim osjetilima doživjeti potpunu interakciju s prirodom.

Osluškivanje prirode oko sebe, primjećivanje šumskih čarolija i stapanje sa šumskim blagodatima umirit će vaš organizam. Ulazom u kraljevstvo drveća povezat ćete se s okolinom i naučiti vježbe koje će vam pomoći da se vratite u stvarnost s puno energije.

Opuštanje u Termama Olimia
Opuštanje u Termama Olimia

Možete krenuti i na fit putovanje u Terme Tuhelj. Opustite se u aktivnom odmoru uz puno kretanja, vježbanja i zabave te posebnu ugostiteljsku ponudu. O vitalnoj prehrani, vježbanju za podizanje vitalne energije, o značenju sauna i zdravim navikama naučit ćete posjetite li Terme Tuhelj zadnjeg vikenda u travnju rezerviranog za selfness dan. Probudite osjetila i doživite okus, miris i dodir proljeća uz poseban paket koji uključuje 50 posto popusta za boravak druge osobe i neograničeno opuštanje u bazenima i u Svijetu sauna.

Terme Tuhelj Selfness
Terme Tuhelj Selfness

Probudite svoja osjetila u Svijetu sauna, u kojima ćete svakih sat vremena doživjeti poseban teatar poput Aroma programa vrtloženja zrakom. Sauna majstori ga izvode svakog dana u 14, 16, 18 i 20 sati, vikendom u dodatnim terminima: petkom i subotom u 19 i 22 sata, a nedjeljom u 22 sata.

Vježbama treba svakako dodati i pravilnu prehranu pa su tako Terme Tuhelj u mjesecu travnju pripremile posebnu ugostiteljsku ponudu. Potražite jela označena simbolom jabuke koji sadrže najbolju kombinaciju nutritivnih elemenata i prirodnih sastojaka. Sigurno će se naći i neki specijalitet koji ćete poželjeti pripremiti kod kuće.

Ne čekajte više! Pokrenite se! Trčite, skačite, plivajte, plešite, šećite… Već danas učinite nešto za sebe!

Na vama je samo da pronađete malo slobodnog vremena i posvetite se sebi i svojoj obitelji. Zašto vaš proljetni odmor ne bi započeo već sljedeći vikend za Praznik rada?