Novi gastro vodič Eat Zagreb, čiji koncept i dizajn potpisuje zagrebački Superstudio, a za čiju su pomnu selekciju zaslužne gastro novinarke i urednice Željka Klemenčić i Mila Batinica, promoviran je u Croatian Design Superstoreu uz fine zalogaje koje su pripremili restorani uključenih u vodič.

Fotograf: Domagoj Kunić
Fotograf: Domagoj Kunić

Pažljivo dizajnirani vodič Eat Zagreb, osim što nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, istovremeno promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice. Osim turističkih posjetitelja koji zasigurno žele probati ono najbolje što im grad nudi, vodič može biti vrlo koristan i domaćem putniku, ali i lokalnim obožavateljima svih vrsta kuhinja. Bez obzira radi li se o potrazi za određenim lokalnim jelom ili za autohtonom vinskom sortom, ili željom za doživljajem prema kojem će pamtiti Zagreb – ovaj vodič sadrži pristupačne i praktične insajderske informacije o najboljoj gradskoj ponudi.

Ugodnu atmosferu u Croatian Design Superstorea u Martićevoj 4 garantirali su zamamni mirisi svježe pečene pizze iz krušne peći kojom je goste počastila OHara, savršene slatke i slane delicije koje su priredili Dežman bar, Lari i Penati i Bistro Divas te ukusni dalmatinski naresci i ogromna domaća pogača kojom je Bura & sol razveselila sve prisutne. Niti jedno jelo nije potpuno bez deserta poput fantastičnih slastica iz Maka na konac Petre Jelenić, a za najmlađe goste tu su bili i prirodni sokovi Juice&Juice.

Promocija_Eat_Zagreb_Photo_11_by_Domagoj_Kunic
Fotograf: Domagoj Kunić

 

Široki osmjesi bili su siguran znak zadovoljnih nepca, ali i kupaca, koji će nastaviti istraživati i uživati u gastro ponudi predstavljenoj u vodiču isprobavanjem preko 80 različitih restorana, bistroa, kafića, zalogajnica, slastičarnica te ostalih gastro-lokacija metropole i njezine okolice.

Vodič Eat Zagreb ostvaren je uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba i u partnerstvu sa Stega tiskom. Dostupan je u Croatian Design Superstoreu po cijeni od 89 kuna, a od idućeg tjedna i na prodajnim mjestima Tisak Medije. Za sve informacije možete se javiti na [email protected]