Nastupom grupe Meritas i Jelene Radan, sinoć je svečano otvorena prva Menartova multimedijalna knjižara. Novi početak knjižare na drugom katu zagrebačkog Avenue Malla (bivši Algoritam), podržala je svojim dolaskom i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek te državni tajnik Krešimir Partl. Mnogobrojni izdavači, nakladnici, diskografi, mediji I prijatelji okupili su se kako bi nazdravili uspješnoj suradnji i početku rada Menart multimedijalne knjižare.

“Što reći, u situaciji kada knjižarstvo nije u zavidnoj poziciji ”Menart” ulazi u maloprodaju – otvaramo multimedijalnu knjižaru. U svakodnevnom poslovanju susrećemo se s poslovnim izazovima i rizicima. Uvjereni smo da ćemo ovaj maloprodajni izazov zajedno s vama našim partnerima pretvoriti u poslovni uspjeh na obostrano zadovoljstvo. Kontinuirano ćemo raditi na ponudi koja će zadovoljiti potrebe naših kupaca. Nastojat ćemo etablirati propulzivnu i dinamičnu multimedijalnu knjižaru. Želimo svima vama, nakladnicima, izdavačima puno novih dobrih knjiga, CD-a, filmova, igara kako bi imali što interesantniju priču za naše kupce.” , izjavio je Emil Kolanović, direktor Menart multimedijalne knjižare.

A ondje vas očekuje širok izbor proizvoda među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Djelatnici poslovnice rado će vam pomoći pri izboru domaćih i stranih knjiga, stripova, filmova, glazbe, igračaka, uredskog pribora, papirnice i darovnog programa. Iz bogate ponude izdvajamo stručnu literaturu, edukativne knjige, vodiče za putovanja, komplete za učenje stranih jezika, knjige za djecu i mlade, self-help priručnike, knjige o prehrani, kuhanju, sportu kao i zdravlju općenito. Uz to, očekuje vas bogat filmski i glazbeni katalog: DVD, Blu-Ray, CD i LP izdanja. U sklopu dječjeg programa dostupan je širok izbor igračaka: LEGO, dječje slikovnice, društvene igre, Yu-Gi-Oh program, PC/Playstation igre, ali i razne gadgete. Ukratko, Menart je savršeno mjesto za sve koji žude za zanimljivim i aktualnim sadržajem.
Vidimo se!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here