Foto: PRESSPapa Štrumpf, Štrumpfeta, Licko, Mrgud i Trapavi kreću u novu kino avanturu skupa s novim likovima i uvijek zločestim Gargamelom!

Dobitnica štrumfastičnog poklona je : Tanja Barišić

Još su samo dva tjedna ostala do animiranog kino događaja generacije! Od četvrtka. 1. kolovoza animirani hit Štrumpfovi 2 kreće u pohod na svjetska, pa tako i domaća kina. Jasno, radi se o novoj humorističnoj avanturi koja će biti prepuna dobre zabave, gegova, ali i nekih novih likova!

Animirani hit Štrumpfovi 2011. godine svojom je zaradom na kino blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja – u Hrvatskoj ga je pogledalo gotovo 135 tisuća gledatelja čime je postao najgledaniji film te godine u domaćim kinima, a film je u svijetu sveukupno zaradio preko 560 milijuna dolara!

U ovom nastavku, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Vragolani“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Štrumpfovi 2 će u kina zaštrumpfnuti sinkronizirani na hrvatski jezik, a među onima koji su posudili svoje štrumpfastične glasove svakako moramo izdvojiti Mile Kekina, Božidara Smiljanića, Anu Kraljević, Renatu Sabljak, Svena Medvešeka, Roberta Ugrinu, Rakana Rushaidata, Ljubomira Zečevića, Dražena Bratulića, Dinka Vujevića, Mitju Smiljanića, Mirelu Videk, Alena Šalinovića, Aleksandra Cvjetkovića, Marka Movrea, Nikšu Pavelića i mnoge druge!

A kako sve to izgleda, pogledajte : http://www.youtube.com/watch?v=eipN2KJkKAg

Film Štrumpfovi 2 dolazi direktno iz studija Columbia Pictures i Sony Pictures Animation. Film je režirao Raja Gosnell, a producirao Jordan Kerner. Film u kina stiže 1. kolovoza!

Foto: PRESS

 

O ŠTRUMPFOVIMA
Živahna ŠTRUMPFETA ne osjeća se dobro u zadnje vrijeme – rođendan joj je, a on joj uvijek donosi sjećanja. U posljednje vrijeme muče ju mračna pitanja poput onoga da ona nije pravi plavi Štrumpf. Istina, Gargamel ju je stvorio, ali Papa Štrumpf ju je pomoću magije pretvorio u pravog Štrumpfa. Kada ju Gargamel otme netom prije njezinog rođendana i kada se upozna sa svojim blizancima Vragolanima, ona s njima započne prijateljstvo. Papa Štrumpf stoga se mora upustiti u opasno spašavanje, ali hoće li u konačnici Štrumpfeta izabrati obitelj koju poznaje ili novu obitelj koju je upravo otkrila?

PAPA ŠTRUMPF je, naravno, mudar, darežljiv i nježan roditelj svih svojih 100 djece (99 dečkiju i 1 djevojčice) koji se istinski trudi da se svatko osjeća sigurnim, voljenim te da selo non-stop živi u sreći. Kada Gargamel otme Štrumpfetu, svi Štrumpfovi se ujedinjuju kao jedan. Papa Štrumpf svu svoju djecu voli jednako, ali ne može poreći da je veza s njegovom posvojenom kćerkom oduvijek bila posebna. Ona se oduvijek osjećala kao da ne pripada s ostalim Štrumpfovima pa čak niti Papa Štrumpf ponekad ne zna kako da joj dokaže da je ona zbilja pravi Štrumpf.

Nakon junačkog putovanja u New York, TRAPAVI nije naučio nikakve nove poteze. To je u redu – on zna da se uistinu broji ono iznutra. Premda se on ne bi smatrao logičnim odabirom za misiju spašavanja Štrumpfete (ustvari, u misiji se našao upravo zahvaljujući svojim objema lijevim nogama) u konačnici se možda ipak ispostavi da je on savršeni izbor za misiju.

MRGUD je oduvijek bio Štrumpf koji iznad svega vidi crni oblak i odlazak u novu misiju zbilja ga razljuti! Međutim, sve će se uskoro promijeniti. U svoj sili negativnosti koju nosi sa sobom, on zapravo traži inspiraciju. Uskoro će čak i promijeniti ime u Pozitivni Štrumpf! (Zbilja?) Gledajući na svijet s druge strane, otkrit će koliko pozitivno ponašanje može pridonijeti misiji – ali hoće li uspjeti zadržati taj pozitivan stav kada stvari krenu naopako?

Upoznajte LICKA, definitivno najzgodnijeg Štrumpfa u selu – on će vam to prvi i potvrditi. Naravno, on je svakako prepun šarma i dobrog izgleda, ali kada je u pitanju odlazak u misiju spašavanja Štrumpfete jedini trenutak u kojem ćete ga vidjeti je kada se gleda u ogledalo. Međutim, unatoč tomu Licko bi vas sve mogao iznenaditi svojojm hrabrošću u vrijeme kada je ona najviše potrebne. Ili ipak ne.

GARGAMEL
On je crn i u potrazi za plavim! Nevjerojatno, ali isitnito, odvratni i ružni Gargamel sada je globalna superzvijezda kojoj se dive nebrojeni obožavatelji, pogotovo njegovoj strani “zlog čabrobnjaka”. Međutim, bez obzira na svu slavu i bogatstvo, on je još uvijek u potrazi za onime što zbilja želi – biti najmoćniji čarobnjak na svijetu koji želi zarobiti Štrumpfove i domoći se njihove Štrumpfastičnosti. Kreirajući Vragolane i otevši Štrumpfetu samo je početak njegovog paklenog plana koji će možda u konačnici i uspjeti.

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo štrumpfastičan poklon-paket ( magnet, 2 seta bojica,  bilježnicu, narukvicu i door hanger).

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu: [email protected] s naslovom ŠTRUMPF, te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.
Nagradno pitanje: Kako se zove zli čarobnjak?
Vaše prijave primamo do srijede, 31. srpnja, nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.