Bestiarum, rijedak primjer fetish art festivala koji je i na našim prostorima pronašao vojsku vjernih sljedbenika, u svojoj petoj godini odlučio je stimulirati i mlade modne dizajnere za kreiranje ekstravagantnijih odjevnih kombinacija koje bi mogle podmiriti rastuće potrebe hrvatske scene koja pohađa fetish partyje. Raspisan je tako natječaj za Bestiarum Catwalk Award, nagradu za najbolji novi fetišem inspiriran modni dizajn!

Poziv za maštovitim reinterpretacijama fetiš mode upućen je mladim dizajnerima do 35 godina starosti, bez obzira jesu li već aktivni u modnoj industriji, tek pokreću vlastiti biznis ili još studiraju. Finalisti natječaja dobit će priliku predstaviti svoj rad uživo na prvoj modnoj pisti Bestiaruma, koja će se održati u okviru partyja, 29. listopada 2016 u industrijskom kompleksu Jedinstvo. Tada će se proglasiti i pobjednik/pobjednica/pobjednici, koji će uz 2.000 kuna novčane nagrade i laskavu titulu prvog pobjednika Bestiarum Catwalk Awarda, dobiti i priliku postati članom dizajnerskog tima Bestiarumova vlastitog brenda!

bestiarum_catwalk_fb_cover-2016 (1)

Sudjelovanje u natječaju je besplatno za sve sudionike, a produkcijski troškovi izrade modnog outfita ostaju na sudionicima. Za prijavu potrebno je do najkasnije 1. rujna na e-mail [email protected] poslati svoju biografiju, te crteže i nacrte za maksimalno dva kompletna outfita (muški/ženski/uniseks).

Program petog izdanja Bestiaruma, koji se 29. listopada održava u zagrebačkom industrijskom kompleksu Jedinstvo (klubovi Močvara i Pogon), počet će se razotkrivati tek po isteku prodaje najjeftinijih ulaznica koje već imaju svoje poklonike – najvjernije Bestiarumove fanove. Sve o Bestiarumu pratite na www.bestiarum.com.hr.