Početna Događanja Stigao prvi primjerak jedinog hrvatskog poslovnog časopisa za žene – ŽÉNIAL

Stigao prvi primjerak jedinog hrvatskog poslovnog časopisa za žene – ŽÉNIAL

I ptice na grani znaju kako je 2020. godina svima bila izazovna i teška. Idemo za promjenu učiniti njen kraj dostojnim (pro)slave s nekim novim idejama i zacrtavanjem novih ciljeva za godinu koja dolazi. Neka ovaj prvi broj časopisa Mreže žena bude početak novih poslovnih suradnji, druženja i novih uspjeha.

Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena,  pojasnila nam je svrhu ovog časopisa. “Časopis, pa makar i ovako digitalan, izvrstan je način promicanja ženske poduzetničke kulture te promocija žena, ženskog poslovanja, dostignuća i svega onoga što žene čini ponosnima. Časopis je namijenjen svim poduzetnicama, malim i velikim tvrtkama, poslovnim ženama u raznim industrijama, ženama u znanosti i obrazovanju, studenticama koje žele pronaći svoje uzore i svim ženama kojima su potrebni pozitivni primjeri i koje se žele razvijati u poslovnom i osobnom smislu.”

Zanimljivog naziva – ŽÉNIAL, otkriva savršenu igru riječi. Naziv je izveden od Francuske riječi Génial koja u prijevodu znači: super, odlično, genijalno. Baš kakve i jesu sve žene koje su, primjerice, u Europskoj uniji u prosjeku 13 sati tjedno više nego muškarci obavljale neplaćene poslove (npr. briga o drugima, kućanski poslovi).

Kako najavljuju iz Međunarodne mreže žena, časopis će izlaziti u digitalnom obliku 4 puta godišnje (jednom kvartalno) i pozivaju nove članice da im se jave sa svojim pričama, savjetima za druge žene, proizvodima i uslugama koje nudite.

Neka ŽÉNIAL bude početak novih poslovnih suradnji, druženja i novih uspjeha.

Časopis pronađite na linku.

Uživajte u čitanju jer Zajedno činimo razliku!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here