Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske četvrtu godinu organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone.

Cijeli projekt je prožet humanitarnom notom pa će 10% iznosa od kotizacija salona ove godine biti donirano Udruzi Debra koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize zbog koje djeca imaju krhku kožu poput leptirovog krila.

Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 6. do 12. veljače 2017. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske.

Preko 60 kozmetičkih salona iz 11 gradova (Baška Voda, Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Križevci, Metković, Osijek, Rijeka, Split, Virovitica, Zagreb) u navedenom razdoblju svojim klijentima nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

Tjedan ljepote1

Nakon Tjedna ljepote slijedi dan zaljubljenih, pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im Valentinovo posebnim.

Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme!

Tjedan ljepote Facebook Page: goo.gl/Eqh2hl.
Tjedan ljepote web: www.tjedan-ljepote.hr.