Splitski hip-hop bend Kiša metaka najavila je promociju aktualnog albuma “Folder 2” u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu 25. travnja.

Prije godinu dana bend je svoj debi također predstavljao u Tvornici i koncert je tada zbog velikog interesa prebačen u Veliki pogon, a Kiša metaka je u kratkom periodu postala koncertna senzacija koja u pravilu uvijek rasproda prostore u kojima nastupa.

Kiša metaka sastavljena je od ekipe prijatelja koji su zajedno već čitavo desetljeće, a to su Papi Batina, Vojko Vrućina, Kid Rađa, Krešo Benghazi, Oreb i DJ Vrh, a ubrzo su izrasli u novi standard hip-hopa ovog područja. Oni su inovatori zaslužni za stavljanje Hrvatske na kartu gangsta rapa s trakama poput “Još trčimo ulice” i “Umorim te u baloneru” ili pak “Krek kuća” koja je na debi albumu Đječaka “Drama”, kao i “Cigan” koja se našla na albumu “Istina” gdje se Kiša metaka prvi put spominje kao entitet.

U zadnjih godinu dana odradili su brojne festivale, brucošijade, koncerte, a njihov zasigurno najveći nastup je nedavno gostovanje na koncertu Brkova u Domu sportova.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 55 kn. Ulaz na after party u Malom pogonu je 20kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop te prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Kisa metaka

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here