Kad pomislite na Japan, što vam prvo padne na pamet? U najviše slučajeva, odgovor će glasiti – sushi. Sushi je najpoznatije japansko jelo izvan samog Japana, ali i jedno od najpopularnijih jela među samim Japancima. Nedvojbeno je jedan od najboljih prehrambenih izvora, prepun nemasnih proteina i zdravih hranjivih sastojaka, a siromašan masnoćama. Pored riže, ribe i svježeg povrća, tu su još i nori alge, koje su bogate vitaminima i mineralima, kao i đumbir i wasabi, koji sadrže antibakterijska sredstva, pomažu prilikom probavnih procesa te poboljšavaju cirkulaciju. Kada se sve skupa spoji u jedan cjeloviti obrok, dobije se savršeno izbalansirano jelo umami okusa, teksture i svježine.

A s iznimnom vještinom i lakoćom, harmonične sushi kutijice sreće izrađuje omiljeni zagrebački sushi brend SoHo Sushi. SoHo je mjesto u kojem svi znatiželjnici mogu upoznati izvorne okuse Japana ponešto prilagođene hrvatskom području, a osim nigirija sa sirovom tunom, lososom i japanskim gofom, koji bi se mogao okarakterizirati kao ‘najviše japanski sushi’, tu je još cijeli niz ukusnih sushi jela, poput uramakija sa spicy tunom, teriyaki piletinom i hrskavim kozicama u tempuri.

SoHo je nedavno predstavio dva nova sushi box-a, ispunjena svim divnim SoHo bestsellerima. Sushi Box pod nazivom 40 Virgin Box sadrži 40 komada finih japanskih zalogaja, točnije 4x spicy tuna, 4x Philadelphia, 4x chicken teriyaki, 4x toro aburi, 4x rainbow, 4x dragon, 4x king crab, 4x crispy tuna, 4x tiger i 2 spring rolls, dok onaj znakovitog naziva 50 Shades of Soho krije 4x spicy tuna, 4x Philadelphia, 4x chicken teriyaki, 4x toro aburi, 4x rainbow, 4x king crab, 8x dragon, 8x ebi ten, 6x hosomaki japanski gof i 4x losos nigiri, odnosno sve potrebno za istinski gastro užitak kod kuće. Svi sushi box-evi dolaze u posebnim kutijama, a idealni su za dvoje ili više ljudi.

 

S obzirom da je Valentinovo iza ugla, romantičnu večeru u kućnoj atmosferi dodatno će uljepšati specijalno osmišljeni Soho Valentinovo Box, koji dolazi u limitiranom broju od 50 komada.

 

40 Virgin Box i 50 Shades of Sushi dostupni su putem ‘pick-up’ opcije u Palmotićevoj 2, kao i preko Wolt aplikacije, dok personalizirani valentinovski sushi box s imenom drage osobe možete naručiti pozivom na broj 0958403144 ili na mail [email protected].

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here