U omiljenom klubu u Šubićevoj najavljen je sjajan koncertni tjedan. Do nedjelje, 3. prosinca 2023. godine Tvornica je kulture the place to be jer publiku očekuje bogat i raznolik program ispunjen velikim koncertima.

ČETVRTAK, 30.11. BUŽA & SMRDLJIVI MARTINI

Buža i Smrdljivi Martini popet će se na stage posljednjeg četvrtka u mjesecu, 30. studenog 2023. godine, te zagrijati zagrebačku publiku. Buža je nastala 2018. godine u Splitu. Bend od samog početka teži prema autorskom radu, a zvuk je smješten u žanr dalmatinskog punk rocka s humorističnim stihovima. Smrdljivi Martini srednjoškolski je bend iz Zagreba osnovan 2021. godine s ciljem prijave na Superval, festival školskih bendova. Iako su se na Superval prijavili iz šale, svojim je nastupom ovaj trio osvojio srca publike. Buža i Smrdljivi Martini ujedinit će splitski i zagrebački punk rock, a svojim će se nastupom pridružiti Burn Out serijalu koncerata i rasplamsati još jedan četvrtak u Tvornici kulture.

Buža – „Spavaju mi gosti“

Smrdljivi Martini – „Dani moje mladosti“

SUBOTA, 02.12. ARTAN LILI

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje ”10 godina teškog undergrounda”, beogradska grupa Artan Lili vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture. Beogradski rokeri Artan Lili ovog su ljeta objavili pjesmu ”Hardkor i pank”, mračni singl nastao u suradnji sa Zoranom Marinkovićem, frontmenom grupe Bjesovi. Prošlogodišnjim je koncertom grupa Artan Lili oduševila zagrebačku publiku koja je pjevala sve riječi u glas s bendom, a u subotu, 2. prosinca 2023. publika će čuti i nove pjesme. ”Najbolje što znam”, ”Ako stanemo tu”, ”Srce”, ”Sajko”, ”Na mišiće”, ”D.E.P.R.A.”, ”Rokenrol posle rokenrola” i ”Hardkor i pank” tutnjat će Tvornicom kulture ove subote.

Artan Lili – „Hardkor i pank“

NEDJELJA, 03.12. TIHOMIR POP ASANOVIĆ

Jedno od najvećih glazbenih imena na ovim prostorima, Tihomir Pop Asanović, nastupit će u Tvornici kulture i zaokružiti veliki koncertni tjedan. Utemeljitelj domaćeg funka, jedan od najboljih klavijaturista i jazz instrumentalista svih vremena svirat će pred zagrebačkom publikom u nedjelju, 3. prosinca 2023. godine. Tihomir Pop Asanović od milja je nazivan kumom ili tatom funka, a njegovo je ime obilježilo sedamdesete godine prošlog stoljeća i promijenilo povijest glazbe. Pjesme iz svoje bogate karijere kao što su ”Majko Zemljo”, ”Ostavi Trag”, ”Mali Crni Brat”, ”Plejboj” i ”Express Novi Sad” izvest će u zagrebačkoj Tvornici kulture ove nedjelje te pokazati da su one skriveni, ali nikad zaboravljeni glazbeni biseri koji ne gube sjaj.

Tihomir Pop Asanović – „Plejboj“

Ulaznice za sve koncerte pronađite online na Entrio.hr.