Početna Događanja ShopGuru.hr pretraživač za kupnju online, najbolje web trgovine na jednom mjestu

ShopGuru.hr pretraživač za kupnju online, najbolje web trgovine na jednom mjestu

Najnovija istraživanja pokazuju da više od 81 posto kupaca provodi online istraživanje prije kupnje proizvoda, pa čak i ako potrošači radije završnu kupnju obavljaju u fizičkim trgovinama, najprije pretražuju po internetu. Najčešće je pravilo, što više novca kupac planira potrošiti na proizvod, dulje će tražiti najbolje ponude na internetu.

Na valu ovih trendova u lipnju je lansiran ShopGuru, nova, jedinstvena platforma na digitalnom tržištu. Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji omogućava brz i jednostavan pristup najboljim ponudama iz raznih online trgovina s već više od stotinu integriranih web shopova te stotinu različitih brandova, a taj broj se iz dana u dan povećava.

Veliko olakšanje trgovcima i kupcima

Naš cilj je s jedne strane pomoći kupcima potrošačima prilikom pretrage, provesti ih kroz cjelovitu ponudu i savjetovati, dok sa druge strane brendovima i trgovcima poboljšavamo posao prezentirajući proizvode na moderan i tražen način te im time dovodimo aktivne kupce. Hrvatsko e-commerce tržište eksplodiralo je posljednjih godina. Tvrtke pojačano ulažu u web shopove i prelaze s fizičkih prodajnih mjesta na online trgovinu. Posao postaje dodatno kompleksan s novim politikama privatnosti, automatizacijom i novim modelima promocije. Trgovci stalno mijenjaju akcije, pa ova platforma olakšava život svim stakeholderima i trgovcima”, poručuje Igor Francuz, voditelj poslovnog razvoja ShopGuru.hr-a.

Najbrže do proizvoda

Od bijele tehnike i potrošačke elektronike, preko auto guma i auto opreme, pa do modnih proizvoda i hrane – ShopGuru nudi sve, pa je i neizostavno mjesto za online korisnike prije svake online kupnje.

Proizvodi se pretražuju po logičnim kategorijama ili ključnim riječima, korisnici tako najbrže dolaze do traženih proizvoda, uspoređuju cijene, čitaju recenzije i odabiru onaj koji naviše odgovara njihovim preferencijama, nakon čega mogu krenuti u kupnju na web shopu.

Link na fotografije (arhiva ShopGuru.hr): https://app.box.com/s/ij8k0dz9dr0dxe35lk87x5hb7kner5xe

Više na: https://shopguru.hr/