Nakon što je na naše tržište nedavno doveo sjajnu kolaboraciju b(r)anda Dr. Martens i Sex Pistols, ShoeBeDo donosi još jednu ekskluzivu – limited edition kolekciju koja će posebno obradovati rokere i sve one koji se tako ponekad osjećaju.

Vans, globalna ikona kreativnog samoizražavanja, udružila je snage s legendama rock’n’roll-a, planetarno popularnim engleskim rock sastavomLed Zeppelin, kako bi proslavili 50 godina istoimenog albuma – Led Zeppelin. Dugoočekivana kolaboracija izazvala je pravu euforiju među rokerima i fanovima benda, a vrtoglavi redovi i čekanja na stranim tržištima upozoravaju nas da svoj model zgrabimo na vrijeme. ‘Era’ model VANS tenisica ima bijele simbole koji predstavljaju svakog individualnog člana benda. Raspoređeni preko vrhunske mekane crne kože, simboli čine tenisice drugačijim i rokerskim, a obožavatelji će biti oduševljeni i s velikim bočnim natpisom LED ZEPPELIN na bijelom đonu. VANS Sk8-Hi model s mekanom antilop crnom kožom, metalik srebrnim elementima, crnim vezicama i upečatljivim crvenim natpisom Led Zeppelin, vječni je komad obuće koji će svatko htjeti imati u ormaru. Oba modela savršeno će upotpuniti obične crne kožne hlače, izlizane traperice i jakne ili pak kožnu minicu. Neustrašivi stil rokerske mode ovom kolaboracijom VANS x Led Zeppelin dobiva cool izgled.

Izgledati kao da vas nije briga što nosite na sebi, a zapravo imati povijesne i važne komade obuće na sebi je stvar kojoj svaki istinski obožavatelj kultnog b(r)anda teži kroz svoj stil. Po svoj par požurite u ShoeBeDo dućane u Gajevoj i Arena Centru te na klik udaljenom i u cijeloj Hrvatskoj dostupnom webshopuwww.shoebedo.com .