Samo mjesec dana nakon lansiranja svog premium paketa naljepnica na Viberu – jednoj od najpopularnijih aplikacija za poruke u našoj regiji – Severinine naljepnice preuzete su više od 300.000 puta, što je trenutni regionalni rekord u 2019. godini!

Korisnici Vibera su tijekom proteklih tjedana međusobno razmijenili Severinine naljepnice nevjerojatnih 1,65 milijuna puta, što je dovelo do toga da se fanovi pridruže njezinoj zajednici na Viberu – koja sada ima preko 165.000 članova i među najaktivnijim je zajednicama u regiji.

„Hvala vam, mili moji! Neizmjerno sam vam zahvalna za ljubav i strast koju ste mi pokazivali tijekom  karijere, a koju ste sad i u tolikoj mjeri podijelili kroz moje Viber naljepnice i unutar naše Viber zajednice. Kada dajete ljubav – dobivate ljubav natrag, a ja osjećam vašu ljubav svakim danom!“ komentirala je Severina ovaj veliki uspjeh.

Severinin premium paket naljepnica na Viberu lansiran je sredinom svibnja, zajedno s njezinim najnovijim albumom ‘Halo’ te su odmah pobudile rekordan interes u cijeloj regiji. Fanovi su najbolje reagirali na naljepnicu „Nedostaješ mi“, koju su podijelili 135.970 puta, nakon čega slijedi „Ja sam djevojka sa sela“ i 124.246 downloada te „Laku noć“ s 109.820 downloada, dok je anketa na Severinoj zajednici na Viberu pokazala kako je omiljena pjesma fanova s njezinog novog albuma ‘ Popila’, s preko 5.500 glasova i ‘Mrtav bez mene’, s više od 4.800 glasova članova Viber zajednice. Severinina zajednica na Viberu sadrži njezine ekskluzivne fotografije, videa i tekstualne poruke, datume i lokacije njezine turneje, kao i poruke podrške raznim humanitarnim akcijama.

„S obzirom da je Severina jedna od najvećih zvijezda u našoj regiji, bili smo uvjereni da će njezine naljepnice i zajednica na Viberu postići veliki uspjeh među našim korisnicima, ali rezultati u prvih mjesec dana nadmašili su sva naša očekivanja. Vidljivo je da je njezina ekspresivna, dinamična i atraktivna pojava sjajno odjeknula na Viberu, što je najbolji dokaz našeg međusobnog postignuća. Uvjereni smo da će se ta suradnja u budućnosti samo diverzificirati i ojačati, koristeći sve user-friendly i interaktivne značajke Viber platforme na opće zadovoljstvo Severine i njezinih obožavatelja“. rekla je Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj, Rakuten Viber centralna i istočna Europa.

Severinine naljepnice biti će besplatne za preuzimanje na Viber Sticker Marketu sljedeća dva mjeseca, jednom kad su skinute, mogu se razmjenjivati čak i nakon isteka tog razdoblja.