Sevdah ZagrebslikaTradicionalni koncert „Sevdah u Lisinskom“ održat će se 6. studenoga 2013. u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ s početkom u 20 sati! Mnoge će poklonike lijepih bosanskih sevdalinki oduševiti činjenica da na ovogodišnjem koncertu pjevaju Haris Džinović i Merima Njegomir, Reuf Feković, Leo, Muhamed Mujkanović, Vesna Hadžić, Azra Husarkić i drugi sjajni pjevači koje će pratiti orkestar Dinka Mujanovića.
„Žute dunje“, „Tebi majko misli lete”, „Čudna jada od Mostara grada”, „S one strane Plive”, „Mostarski dućani”, „Moj dilbere“, „Snijeg pade na behar na voće” i „Jutros mi je ruža procvjetala” samo su neke od prelijepih tradicionalnih pjesama u kojima će publika moći uživati u ovoj posebnoj glazbenoj večeri 6. studenoga u Lisinskom.
Tomislav Kašljević, inicijator i producent ovog tradicionalnog koncertnog okupljanja koje se održava sedmu godinu za redom, ponovno očekuje velik interes za predstojeći koncert „Sevdah u Lisinskom“, a valja se prisjetiti da je svih proteklih godina, zbog velikog zanimanja publike za ovaj program, koncert bio rasprodan. Stoga ne sumnjamo da sve posjetitelje koncerta „Sevdah u Lisinskom“ zasigurno ponovno očekuje glazbena večer za pamćenje!
Pretprodaja ulaznica započinje 16. listopada na prodajnim mjestima u sustavu Eventim i na blagajni dvorane „Vatroslav Lisinski“.