Šetnja s Kolumbinama je izvedbeno-interaktivni, turističko-edukativni i kostimirani razgled Zagreba, pješice, u vidu predstave u pokretu.

Projekt je izvedbenog, interaktivnog, turističkog, edukativnog i kostimiranog karaktera te je temeljen hrvatskom povijesnom, kulturnom i umjetničkom baštinom iz područja književnosti, kazališta, glazbe i filma. Protkan je povijesnim činjenicama kao i legendama djelomično vezanim uz znamenite lokacije kroz koje prolazi. Jednom riječju, radi se o kazališnoj predstavi u pokretu.

Izvode je na hrvatskom jeziku institucionalno školovane glumice s iskustvom u profesionalnim produkcijama u kazalištu, na televiziji i filmu.

U pripremi je i izvedba predstave u pokretu/šetnje na engleskom jeziku koja bi trebala startati u proljeće 2019. godine.

Ture su komercijalne u trajanju oko 1,30 sati.

Mjesto polaska je kod spomenika Zdenac života ispred Hrvatskog narodnog kazališta u 19h.

Šetnje su dostupne i za privatne grupe u drugim terminima na upit, rezervacije i kupovinu ulaznica (proslave rođendana, obljetnica, team building, školski izleti, kongresni i drugi poslovni skupovi itd) i drugim danima kroz tjedan.

Pozivamo sve zainteresirane posjetitelje i građane Zagreba u šetnju koja nudi pregršt razigranih i veselih glumačkih izvedbi temeljenih hrvatskom kulturnom i umjetničkom baštinom iz područja književnosti, kazališta i filma te koja je protkana povijesnim činjenicama i legendama djelomično vezanim uz znamenite lokacije kroz koje prolazi. Jednom riječju, puno smijeha, zabave i glumačkih gegova u predstavi u pokretu čija je pozornica centar grada odnosno njegove ulice, prolazi ,trgovi i parkovi.

Napomena: u slučaju nedovoljnog odaziva šetača ili jako loših vremenskih uvjeta program može biti otkazan o čemu pravodobno obavještavamo sve šetače te nudimo novi termin ili povrat novca.

Obavezne su prethodne rezervacije i kupovina ulaznica putem maila: [email protected]

Organizacija: KOLUMBA-TOURS d.o.o.
Kontakt: mobitel 091 2721 020 Mail [email protected]
Čekaju vas vaše vesele Kolumbine čija bujna mašta neprestano izvodi svašta!
Napomena: u slučaju nedovoljnog odaziva šetača ili loših vremenskih uvjeta tura može biti otkazana o čemu pravodobno obavještavamo i nudimo novi termin ili povrat novca.
Fotograf: Tomislav Piasevoli