Početna Izbor SeneCura grupa novom akvizicijom širi poslovanje na hrvatskom tržištu zdravstvene njege starijih...

SeneCura grupa novom akvizicijom širi poslovanje na hrvatskom tržištu zdravstvene njege starijih osoba

SeneCura CEECR d.o.o., hrvatska podružnica tvrtke SeneCura sa sjedištem u Beču, novi je vlasnik tvrtke Drugi dom Gaj.

Nakon kupovine tvrtke Severović d.o.o. prošle godine, SeneCura je sada preuzela osnivačka prava od tvrtke Drugi dom Gaj, što uključuje vlasništvo i upravljanje nad domom Drugi dom Gaj na Trešnjevci i njegovom podružnicom Drugi dom Sesvete. Novi tržišni iskorak nastavak je širenja poslovanja SeneCura grupe u Hrvatskoj.

 „Starijim osobama u Hrvatskoj želimo ponuditi kvalitetnu njegu prema najvišim SeneCura standardima izvrsnosti. U kolovozu prošle godine SeneCura je ušla na hrvatsko tržište s prvim domom SeneCura dom za starije i nemoćne Novaki Bistranski i u vrlo kratkom roku uskladila poslovanje s praksom i standardima kakve primjenjujemo u Austriji i na drugim tržištima na kojima smo prisutni. SeneCura grupa je sinonim za stručnost, pouzdanost i kvalitetu, a svoje poslovanje kontinuirano unapređujemo uvodeći inovacije i prateći nove trendove i spoznaje o mogućnostima poboljšanja kvalitete života i u trećoj dobi“, rekao je Anton Kellner, izvršni direktor SeneCura grupe.

Ključna smjernica kojom se SeneCura vodi u svim svojim poslovnim aktivnostima glasi – ‘bliže čovjeku’. U njoj je sažet poslovni pristup tvrtke u oblikovanju usluga koje pruža, a u čijem je središtu osobnost svakog pojedinca i stvaranje dodane vrijednost za korisnike, njihove obitelji, zaposlenike doma i cjelokupnu lokalnu zajednicu. SeneCura se zalaže za očuvanje ljudskog dostojanstva u svakoj fazi života, a to podrazumijeva tjelesno i duševno zdravlje, individualnost, samostalnost, aktivno sudjelovanje u društvenom životu i poštivanje privatnosti.

„U nova dva zagrebačka doma dodatno ćemo unaprijediti kvalitetu usluge i skrbi za korisnike temeljem našeg širokog znanja i dugogodišnjeg iskustva u zdravstvenoj njezi starijih osoba. Vodilja ‘bliže čovjeku’ doista prožima sve segmente našeg poslovanja te, uz očuvanje ili poboljšanje kvalitete života, svakom korisniku pružamo i razumijevanje, suosjećanje i osjećaj pripadnosti. Novi tržišni iskorak SeneCura grupe omogućuje nam da ovakav pristup i kvalitetu usluge ponudimo i većem broju korisnika u Hrvatskoj“, naglasila je Jasna Krijan, direktorica domova za starije osobe SeneCura u austrijskoj Koruškoj i Hrvatskoj, koja brine o usklađenosti poslovanja na novim tržištima sa standardima SeneCura i ORPEA grupe kojoj tvrtka pripada.

 

Nova dva SeneCura doma imaju ukupan kapacitet od 173 kreveta, a SeneCura sada na hrvatskom tržištu može pružiti usluge zdravstvene njege za ukupno 321 korisnika na trima lokacijama.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here