Wellness više nije dovoljan. Potrebno je nešto više. Selfness je korak naprijed od trenutnog opuštanja prema trajnim unutarnjim promjenama. Selfness jednostavno znači učiniti nešto dobro za sebe. To je briga o sebi, zdravlju i težnja k dobrom osjećaju. Tek kada smo sretni i pozitivni možemo i našim partnerima, obitelji, prijateljima i suradnicima dati ono najbolje od sebe.

sanjadolezal-03

Selfness je u Termama Olimia i Termama Tuhelj prožet kroz sve usluge, a koristeći ih goste se uz stručno vodstvo uči kako da postanu zadovoljniji, opušteniji, zdraviji i sretniji. Dok wellness pruža kratkoročno zadovoljstvo, selfness zadržava pozitivan osjećaj, a za to su potrebne nove životne navike i rad na sebi.

sanjadolezal-01

U Termama Tuhelj i Termama Olimia u sklopu selfness koncepta možete pronaći razne wellness i spa tretmane, naučiti ponešto o vitalnoj hrani koja sadrži pravilnu kombinaciju nutritivnih elemenata, a jednom mjesečno, zadnji petak u Termama Tuhelj i treći petak u Termama Olimia, uživati u selfness danu ispunjenom besplatnim radionicama. Na selfness danu uživat ćete u posebnim sauna programima, kućnom ritualu za buđenje energije, vitalnim napitcima, prezentaciji home made wellness tretmana i ostalim seflness novitetima. U Termama Olimia upoznat ćete se s terapijom smijeha te posebnim programima revitalizacije uz zvučne zdjele, chi gong i yogu, a 16. prosinca, u okviru selfness dana Tomislav Brumec, stručnjak za pranoterapiju, približit će vam terapiju bioenergijom.

selfnessutermamaolimia

„Priroda, mir, čisti zrak… sve je to dio životnog stila koji mora postati naša svakodnevica. To me ujedno potiče na zdrav način života, pravilnu prehranu te vježbanje, a sve to mogu pronaći unutar selfness koncepta“, ističe voditeljica i pjevačica Sanja Doležal, ambasadorica Terma Tuhelj.