Svi ljubitelji vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom i ovog će proljeća moći uživati na Zagreb Beer Festu. Na zagrebački Park dr. Franje Tuđmana stiže sedmo izdanje mnogima omiljenog festivala u centru grada, koji će se ove godine održati od 23. do 26. svibnja i park “Tuđmanac” ponovno pretvoriti u urbanu proljetnu oazu.

Već sada se dobro zna da će se u ponudi Zagreb Beer Festa ponovno naći više od 180 vrsta piva iz asortimana industrijskih i craft pivovara. Posjetitelji će moći uživati i u nizu besplatnih koncerata na otvorenom, iz urbanih rock, pop i hip-hop žanrova, a detaljan glazbeni program bit će objavljen u narednim tjednima.

Više od tristo tisuća posjetitelja bilo je dio dosadašnjih izdanja festivala, koji se kroz godine oblikovao u jedno od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici. Na svojoj pozornici Zagreb Beer Fest je do sada ugostio i niz najznačajnijih domaćih i regionalnih glazbenih imena, kao što su Hladno pivo, Kojoti, Let3, Daleka Obala, Vojko V, Goran Bare & Majke, Elemental, TBF, Neno Belan & Fiumens, Buč Kesidi, Repetitor, Matija Cvek, Nipplepeople…

Prošlogodišnje izdanje festivala ostvarilo je i rekordne brojke posjećenosti, pogotovo treća večer kada je moćni spoj rocka i hip-hopa oduševio više od 20.000 posjetitelja, a glavni koncertni akteri bili su Grše i PipsChips&Videoclips.

Ovogodišnje sedmo izdanje festivala održat će se također kroz četiri dana, od 23. do 26. svibnja, a organizator poručuje: “Odbrojavanje do 7. izdanja Zagreb Beer Festa može početi! Kraj svibnja rezerviran je za druženje na Tuđmancu, uz pokoju pivu, dobro društvo i glazbe napretek!”.