Početna Izbor Savršena formula za odmor, zabavu i buđenje osjetila

Savršena formula za odmor, zabavu i buđenje osjetila

Ako ste wellness tip, dopustite si da vas očara moć crne orhideje, cvijeta po kojem nosi ime i službeno najbolji wellness u Sloveniji, a ta mu je prestižna titula pripala osmu godinu za redom. Wellness Orhidelia poseban je svijet u kojem ćete doživjeti buđenje osjetila, a neponovljivi sauna programi, topli zrak parnih i finskih sauna, skrivene termalne oaze i čarolija boja donose spektakularan wellness teatar.

Želite upoznati baš svaki kutak najboljeg slovenskog wellnessa, preporučujemo vam paket Magičnost Orhidelije u Wellness hotelu Sotelia****. Iznenađenjima nema kraja i u paketu Proljetna svježina u hotelu Breza**** gdje vas očekuje neograničeno uživanje u saunama Wellness centra Termalija, iznimno popularnim i tijekom toplijih mjeseci.

Šetnja šumom uz posebne vježbe, pozdrav suncu uz jezero, hodanje bosim nogama po različitim kamenim podlogama, vožnja biciklom uz istraživanje okolice samo su neke od aktivnosti u okviru posebno osmišljenih selfness programa.

Za gurmane i ljubitelje piva

Gurmane će razveseliti vijest da su Terme Olimia otvorile vrata renoviranog restorana Lipa s bogatom ponudom piva i atraktivnih specijaliteta koji se odlično slažu s ovim popularnim pićem. Tu ćete pronaći razne umake u simbiozi s rebarcima i jelima s roštilja pa će tako boravak s prijateljima biti još zabavniji.

Različite ukuse jedino može zadovoljiti raznolika ponuda gdje će svatko odabrati ono najbolje za sebe. Ništa vas više ne sprječava da uživate u odmoru i stvarate uspomene koje ćete pamtiti cijeli život… Vidimo se u Termama Olimia.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here