U nedjelju, 12. lipnja 2022. u 19 sati u Društvenom domu Prečko (Prečko 2a) bit će izvedena humoristična jednočinka “Sasvim obične karmine” CeKaTe dramskog studija SamaDrama. Tekst i režiju potpisuje kazališna redateljica Ivana Peroš, a glume Barbara Tartaglia Roca, Ivana Turjak-Čebohin, Vanja Medić, Miroslav Akmačić, Martina Lukić, Jasminka Fuchs, Marijana Zovko Končić, Matej Marić i Nensi Markusović.

Ulaz na predstavu je besplatan!

O predstavi:

Obitelj na okupu, prijatelji i poznanici pristižu. Organizacija je na vrhuncu jer situacija nalaže empatiju, ujedinjenost i nesebičnost. Ako ništa od toga, a onda barem dostojanstveno ponašanje. Da, tako bi bilo u nekom idealnom utopijskom predlošku gdje sve pršti od altruizma.

E pa, u ovoj predstavi to okupljanje nije nimalo idilično. Skup će unijeti promjene, uzburkati ustaljene odnose, a neki će jednostavno nastaviti po starom. I sve pršti…od egoizma.

Više o SamaDrama:

Uz stručno vodstvo, kroz niz interesantnih i inventivnih dramskih vježbi, polaznici su osvještavali svoje neistražene dijelove osobnosti, otkrivali su potisnute i nepoznate mogućnosti vlastitog tijela, glasa, grimase i nadasve, mašte. Znatiželja, kao jedan od glavnih pokretača, na radionici je bila potpuno oslobođena, a ostale vještine djelotvornog odlučivanja, komunikacije, suodnosa pojedinca i kolektiva, svladavanja strahova, treme i sl. su se usvajale i učile kroz pripreme prilagođene pojedinom polazniku.