Sandra ŠvaljekZamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Sandra Švaljek danas je medijima dala izjavu na temu Način funkcioniranja ureda, zavoda i službi Gradske uprave te Zagrebačkog holdinga u odsutnosti gradonačelnika:

Kao što su to već građani saznali iz medija i ovim putem obavještavam i njih i zaposlenike gradskih ureda, zavoda i službi te Zagrebačkog holdinga da je u tijeku pregled određenog broja prostorija i dokumentacije u zgradi Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga od strane ovlaštenih institucija. O tom pregledu, zbog osiguravanja neometanog tijeka istrage, ne mogu u ovom trenutku iznositi detalje.

Ispred Gradske uprave građanima grada Zagreba poručujem da Grad funkcionira uredno i sukladno nadležnostima utvrđenim zakonom u svim njegovim elementima. Svi poslovi Grada kojima se ostvaruju potrebe građana redovno se obavljaju, a od zaposlenika Gradske uprave, ureda, zavoda te službi i Zagrebačkog holdinga očekujem da uredno izvršavaju sve svoje redovne obveze. Svi poslovi Zagrebačkog holdinga i njegovih podružnica i s tim povezanih trgovačkih društava također se odvijaju bez ikakvih poteškoća i smetnji.

Na kraju bih vas zamolila za određeno razumijevanje i strpljivost. Mi smo u Gradskoj upravi otvoreni za komunikaciju s javnošću i na vrijeme ćete dobivati sve informacije koje budemo imali. No u ovom trenutku, zamolila bih vas za određeno strpljenje, jer je s obziron na okolnosti, u ovom trenutku prioritet osigurati kvalitetan rad Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here