Jesenske i zimske kolekcije postale su bogatije novim bojama, materijalima i uzorcima. Modni virtuozi su nam pripremili pregršt novih trendova, a vjerujemo da ste se već odlučili za neke od njih. Istinske zaljubljenice u modu mogu početi odbrojavati dane do GLAMIDAYS-a, četverodnevnog ekskluzivnog iskustva kupovine na jedinstvenoj modnoj tražilici GLAMI.hr, koje će trajati od 22. do 25. listopada. U tom razdoblju ćete moći pronaći svoje omiljene brendove po povoljnijim cijenama te tako obnoviti ormar i pripremiti se za nadolazeće hladnije dane.

Online kupovina je postala učestala navika, a svaka ljubiteljica mode pronaći će za sebe cool i moderne stvari na jednom mjestu, jedinstvenoj modnoj tražilici GLAMI.hrGLAMIDAYS okuplja stotinjak brendova koji nude posebne popuste na najtraženije jesenske i zimske artikle iz novih kolekcija. Uz GLAMIDAYS, poznata uzrečica “dress to impress” dobiva novo značenje. Svi će si moći priuštiti omiljene modne komade koji će impresionirati korisnike ove modne tražilice.

Nalazimo se u razdoblju nakon ljetnih sniženja, u iščekivanju Black Friday popusta, te Božićne ludnice. To su vremena u kojima razmišljamo o nadopuni svog ormara, a jesenski i zimski odabir svake trendseterice uvijek je zahtjevniji od ljetnog – budući da smo službeno ušli u sezonu gdje je slojevitost oblačenja bitan element svake modne kombinacije. Vrijeme postaje sve hladnije, a u takvim prilikama su nam topli kaputi univerzalni odabir, dok su udobna odjećanove torbice i upečatljivi modni dodaci must have sezone.

Činjenicom da su zimske rasprodaje nešto o čemu možemo samo trenutno raspravljati, spriječeni smo najtraženije artikle staviti u košaricu omiljenog brenda. GLAMIDAYS daje priliku svima za uživanje u jedinstvenim ponudama svojih omiljenih brendova koje će mnogima sačuvati budžet, a vidljivo povećati ulaganja u modni stil.

Na jedinstvenoj modnoj tražilici GLAMI.hr možete sastaviti popis sa svojim omiljenim proizvodima, što će biti od velike pomoći tijekom GLAMIDAYS-a. Sve što trebate učiniti je pronaći željeni predmet, a promo kod će biti vidljiv ispod svakog proizvoda na tražilici GLAMI.hr. Taj promo kod unosite u zadnjem koraku prije samog završetka kupovine. Čini se jednostavno, zar ne? Odbrojavanje do početka modne ludnice može početi!

Više informacija potražite na linku: GLAMI.hr .