Samo do 15. siječnja traje najveća praznična akcija otkako postoji EXIT. Samo do tada, svi kupci ulaznica za EXIT, dobit će na poklon ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017, Sea Dance na predivnoj plaži Jaz u Crnoj Gori, proglašenoj od strane Lonely Planet za najbolju plažu Europe, Sea Star u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Marris u Umagu i Revolution festival u Temišvaru u Rumunjskoj.

EXIT ulaznice po cijeni od 439 kn mogu se kupiti na prodajnim mjestima ticketshop.hr. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69€. Paketi sadrže ulaznice i smještaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na stranici Exit Tripa, službene turističke agencije EXIT Ljeta ljubavi, moguće je odabrati i drugi smještaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima. U ponudi je i veoma ograničen broj paketa za Sea Star i Sea Dance festivale, po cijeni već od 49€ u koje ulaze noćenja u kampu festivala, kao i ulaznica, a u ponudi je i smještaj u apartmanima u okviru Sea Star festivalskog kompleksa već od 9.99€ za noć po osobi. Više informacija na www.exittrip.org.

Četiri regionalna festivala čine EXIT Ljeto ljubavi 2017!

EXIT Tim ove godine spojit će čak četiri festivala u regiji u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. svibnja održati u turističkom kompleksu Umaga Stella Maris! Već je poznat dio programa glavne pozornice koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svjetskih bendova The Prodigy, a potvrđeni su i Dubioza kolektiv i Urban&4. Sljedeći festival EXIT Ljeta ljubavi 2017 je rumunjski Revolution festival u Temišvaru, koji će biti održan 2. i 3. lipnja. Odmah nakon EXIT festivala koji se održava od 6. do 9. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz novo, već četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. srpnja!

Sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima naredne godine proslavit će 50 godina od čuvenog “Ljeta ljubavi 1967”, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i spolnu ravnopravnost. Kao jedini suvremeni glazbeni festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene i čija misija je povezivanje i regionalna suradnja, EXIT na ovaj način želi očuvati osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki glazbeni festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te prenijeti poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.