Kao najljepši modni grad i prvi designer outlet u Hrvatskoj, Roses je već 10 godina središte vrhunskog stila i provjerenog modnog dizajna. Zato je za sve svoje posjetitelje od 2. do 11. studenog pripremio vrtoglave popuste koji se događaju jednom u 10 godina, kao i mnoštvo zabavnih događaja i druženja s pravim zvijezdama!

U subotu 3. studenog Roses omogućuje druženje i upoznavanje s najpopularnijim hrvatskim blogericama. Za pravi meet-up s fanovima – na raspolaganju će biti youtuberica Nika Ilčić (@nikailcic) koja će tom prilikom ekskluzivno predstaviti knjigu Planet Nika. Istog dana, svoj će #dobarulov pokazati i popularne hrvatske blogerice Matea Frajsberger (@click4chic) i Maša Zibar (@mashinthebeauty).

U subotu 10. i nedjelju 11. studenog Roses priprema CHEF’S BATTLE – slasno nadmetanje gastro blogera kojima će u pripremi rođendanskih muffina i mini torti pomagati Andrea Andrassy i Mario Petreković. Slatkim minutama bit će dodane i minute smijeha uz uz stand up komičare Peđu Bajovića i Komediju s nogu, zatim rasplesani orkestar Scifidelity Orchestra i sportske aktivnosti Marija Valentića. Svim fashionistima će na raspolaganju stajati modne blogerice Marija Nikšić (@ormarija), Ana Karadžole (@psychocouture) i Barbara Repe (@brbtch), dok poseban program očekuje i najmlađe uz dječje predstave, photo booth i zabavne klaune. Puhanje svijećica na rođendanskoj torti predviđeno je za subotu 10. studenog kao i veličanstveni vatromet.