Smješten u Hrvatskom zagorju, Roses Designer Outlet pruža nezaboravno shopping iskustvo. U jedinstvenom ambijentu shopping-grada okuplja više od šezdeset trgovina i više od stotinu poznatih brandova iz područja dizajnerske odjeće i obuće, nakita, modnih dodataka i mode za sport i slobodno vrijeme, uz popuste cijele godine od 30% do 70%.

Cijeli doživljaj kupovanja zaokružuju ugostiteljski objekti, zabavni park za djecu na površini od 1.000 m² i više od 2.000 besplatnih parkirnih mjesta.

Rosesovim rođendanskim crvenim tepihom prošetali su zvjezdani popusti, poznata lica, VIP tretmani…

Rosesu su rođendan čestitale i brojne poznate osobe među kojima i Luka Bulić, Andrea Andrassy, Tamara Loos, Ines Preindl i Saša Buneta.

Lukauizlogu(1)

Roses nije zaboravio ni svoje najmlađe kupce za koje je pripremio brojna iznenađenja i nagradne igre. Klinci i klinceze najviše su bili zainteresirani za rasplesane izloge, kutak filmske šminke, izradu zvijezda za stazu slavnih i rođendansku pinjatu.

Roses radi 7 dana u tjednu, ponedjeljkom od 13 do 20 sati, od utorka do nedjelje od 10 do 20 sati. Detalje o sadržajima, popustima i aktivnostima Roses Designer Outleta pratite putem: