Rexpo 2016 vas poziva da rezervirate datume 24. i 25. studenog za dolazak u zagrebački Hypo Event Centar. Međunarodni sajam investicijskih projekata ključno je mjesto predstavljanja tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg izdanja REXPO sajma je turska investicijska tvrtka Global Ports Holding, čiji predsjednik Uprave, gospodin Mehmet Kutman, dolazi osobno na sajam u pratnji važnih suradnika i partnera. Cilj im je proširiti portfelj investicija u Hrvatskoj na segment putničkih i teretnih lučkih terminala te na razvoj komercijalnih nekretninskih projekata.
REXPO platformu će iskoristiti kako bi ostvarili vrijedne kontakte i razgovarali o svojim planovima ulaganja u Hrvatsku.

REXPO Forum će se i u svom petom izdanju potvrditi kao platforma koja okuplja ključne dionike investicijskih projekata koji će razgovarati o zanimljivim i aktualnim stručnim temama.

Među brojnim govornicima koji sudjeluju na stručnim panelima REXPO Foruma, predstavit će se i gospodin Dilip Awtani, vlasnik i generalni direktor investicijskog fonda Coress Capital, koji po prvi put dolazi u Hrvatsku, s namjerom da istraži poslovne prilike te prezentira investicijske planove svog fonda.
On će sudjelovati na panelu pod nazivom “Investicijski trendovi i financiranje projekata u Hrvatskoj i regiji”. Jedan od sugovornika na tom panelu bit će mu gospodin Marian Boček, suosnivač i managing partner u infrastrukturnom investicijskom fondu IPM LLP koji je fokusiran na ulaganje u infrastrukturne projekte i projekte obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj i regiji.

Institut IGH d.d. sponzor je središnjeg panela REXPO Foruma pod nazivom„Regionalni projekti prometne infrastrukture – prate li ekonomske promjene?“ Predsjednik Uprave Instituta IGH, gospodin Ivan Paladina nastupit će i na REXPO chatu koji se održava neposredno nakon svečanog otvorenja 24.11., u okviru kojeg će komentirati investicijske uvjete u Hrvatskoj te građevinski sektor općenito.

Investicijski potencijali državne imovine, tema su jednog od panela na kojem će neki od sudionika biti gospodin Denis Čupić te gospodin Peter Hoflechner, bivši direktor austrijskog BIG (Bundes Immobilien Geselschaft), tvrtke koja upravlja državnim nekretninama Republike Austrije, a očekuje se i sudjelovanje gospodina Gorana Marića, ministra državne imovine.

Na panelu o infrastrukturnim projektima na europskim prometnim koridorima, sudjelovat će pak, njegov kolega, gospodin Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture čiji će sugovornici biti predstavnici važnih infrastrukturnih tvrtki, gospodin Đenan Salčin, direktor JP Autoceste FBiH, gospodin Ivan Kršić, direktor HŽ Infrastrukture te gospodin Mario Crnjak, bivši predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta te stručnjak za prometnu infrastrukturu i savjetnik Uprave IGH.

Od prvog izdanja sajma, REXPO cilj je raditi na povezivanju i unapređenju investicijskog okruženja u Hrvatskoj, ali i šire. Svojim dolaskom na Rexpo 2016 i vi ćete doprinjeti ostvarenju tog cilja!

Dobrodošli na Rexpo 2016!

Rezervirajte svoje mjesto i saznajte više na www.rexpo.hr