Zagrebački Hypo Event Centar će u petak i subotu, 13. i 14. ožujka ugostiti prvi regionalni Whisky Sajam. Ljubitelji whiskyja moći će poslušati edukativna predavanja te okrugle stolove koji će se baviti zanimljivim činjenicama o ovom piću koje je popularno i među hrvatskim korisnicima, unatoč tome što se u Hrvatskoj gotovo i ne proizvodi.

Korisne i interesantne informacije moći će se čuti na zatvorenim radionicama koje će se detaljnije baviti poviješću, tradicijom i kulturom ispijanja whiskyja. Uz proizvođače i uvoznike whiskyja bit će prisutni i proizvođači čokolade, meda i sira, a posjetitelji će moći odabrati nešto iz bogate ponude restorana Spoon, koja će biti prilagođena duhu whisky sajma. Osim toga, u petak 13. ožujka goste će svojim irskim ritmom rasplesati Belfast Food.

Prvi whisky sajam u Zagrebu

Cijena dnevne ulaznice kreće od 50 kuna, a uključuje whisky čašu za degustaciju. Svi zainteresirani moći će i isprobati razne whiskyje uz prethodnu kupnju kupona za konzumaciju po cijeni od 10 kuna.

Dnevne ulaznice moći će se nabaviti na ulazu na sajam u dane održavanja po cijeni od 50,00 kuna, a u petak, 13. ožujka vrijedit će i za večernji koncert Belfast Fooda. VIP ulaznice od 230,00 kn uključuju rezervaciju stola, dvodnevnu ulaznicu za sajam i koncert, tri whisky degustacije i konzumaciju “whisky menija” restorana Spoon.

 

1 Komentar