Za sve željne zanimljivih priča na temu kuhanja u utorak, 10. travnja sprema se četvrta ovogodišnja „Ženska priča“ koja će se održati u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče ugostit će vlasnicu lanca slastičarnica „Torte i to“ Martinu Bračić, food blogericu Andreu Cukrov te televizijske zvijezde showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ Matu Jankovića i Ivana Pažanina.

Ulaznice za show u planule u samo jedan dan, a sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Andrea Cukrov i Martina Bračić

Na novoj Ženskoj priči voditeljica će ugostiti prave znalce na temu kuhanja. Razgovarat će se ljubavi prema hrani, kulinarstvu i gastronomiji, inspiraciji i kreativnosti, ali i svim onim izazovima i stresnim situacijama s kojima se svakodnevno susreću u kuhinji.
Bit će zanimljivo poslušati i što se događa iza kulisa kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” te saznati nešto o svim onim smiješnim situacijama i kulinarskim tajnama o kojima će pričati trenutno najpoznatiji kuhari Hrvatske. Govorit će se i o pisanju bloga, idejama, receptima, te o poznatim “tortama i to” koje su napravile pravu malu revoluciju među slasticama.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija sezona traje do lipnja 2018. godine.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here