Velika turneja kreće velikim koncertom – prva postaja Pantastic turneje, zagrebačka Šalata, rasprodana je do posljednjeg mjesta. Prljavci su još jednom dokazali kako posebna veza između njih i njihove publike ne blijedi ni nakon gotovo 40 godina te ove subote, 30. svibnja, svim fanovima pripremaju noć za pamćenje.

Subota je dan za Prljavo kazalište i njihove fanove. Dugo očekivanu Pantastic turneju u čast 25 godina od “Zabranjenog koncerta” dečki iz Dubrave započinju rasprodanim koncertom u svom gradu, gradu u kojem je sve počelo.

Ranije istog dana, u 11 sati na Trgu bana Jelačića, Prljavci će dočekati Zagrepčane i njihove goste u intimnijoj i opuštenijoj atmosferi Panove refresh zone gdje će dijeliti autograme te se fotografirati i družiti s fanovima.

Ove subote najveći rock bend ovih prostora na prepunoj će Šalati oživiti atmosferu legendarnog Zabranjenog koncerta, ali i sa svojim vjernim fanovima stvoriti neka nova sjećanja. Šalatom će se zaoriti stari hitovi, ali i nove, još nepredstavljene pjesme, čije vrijeme tek dolazi. Sve to garantira da će prvi Pantastic koncert biti koncert za pamćenje, a ništa manje ne očekuje se ni od ostatka turneje.