Početna Koncerti Rasprodan koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb

Rasprodan koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb

Zdravko Čolić u Areni Zagreb

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb 7. ožujka u potpunosti su rasprodane u rekordnom roku, javlja organizator zagrebačkog koncerta. Mnoštvo obožavatelja u ispunjenoj Areni tako će dočekati Dan žena uz najveću glazbenu ikonu naših prostora.

„Sigurni smo kako nas sve čeka koncert za pamćenje. Žao nam je svih koji nisu uspjeli na vrijeme nabaviti svoju ulaznicu, ali ulaznica više nema. I veliki kapacitet zagrebačke Arene pokazao se nedovoljan za najveću zvijezdu na ovim prostorima. Sada prelazimo u fazu realizacije, sve je na svom mjestu i kako treba biti – Zdravko se veseli koncertu, dvorana je rasprodana, produkcija je spremna – doček će biti spektakularan!“poručio je Marko Perica, organizator zagrebačkog koncerta ispred agencije Fakat.

Podsjećamo, zagrebački koncert Zdravka Čolića kruna je aktualne turneje “Vatra barut” koja je u godinu dana obišla sve najveće regionalne i europske dvorane. Osim novih hitova, Čolićeva publika užvat će i u bezvremenskim klasicima, a dobra glazba i odlična zabava spojit će se u jedno u subotu, 7. ožujka, s početkom u 20 sati.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here