Početna Koncerti Rambo Amadeus u Saxu 28. ožujka

Rambo Amadeus u Saxu 28. ožujka

Nakon četiri urnebesna i rasprodana koncerta na istom mjestu, jedan i jedini, neponovljiv umjetnik i pjesnik Rambo Amadeus nastupit će već peti put u kultnom zagrebačkom klubu Sax! u subotu, 28. ožujka.

Nakon rasprodanog koncerta u studenom prošle godine za koji se tražila karta više, ovaj osebujan pjesnik, gitarist i umjetnik u duši ponovno dolazi u svoj omiljeni zagrebački klub počastiti nas s još jednom rundom urnebesne svirke u pratnji svog trojca “Two Winnetous & One More“.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznati je crnogorski kantautor, čovjek nepresušne inspiracije koji je kumovao nazivu “turbo folk”, a poznat je po svojoj britkosti i satiričnim tekstovima. I na nadolazećem koncertu u Saxu, uz odabrane pjesme s Rambovih deset studijskih i četiri live albuma, zagrebačku publiku očekuje obilje smijeha i veselja, te još jedan odličan provod uz legendarnog Svjetskog Kilo Cara.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba, a na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 90 kuna.

Rambo Amadesu u Saxu

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here