Početna Izbor Putujete često? Ovo će vas zanimati!

Putujete često? Ovo će vas zanimati!

Nova era putovanja u Hrvatskoj poslovnim ljudima donosi letove s vremenom polaska po njihovim željama, bez presjedanja, čekanja u redu za check-in i gubitaka prtljage. U istom danu možete sigurno otputovati na svoju destinaciju, obaviti poslovne sastanke i navečer biti u udobnosti svoga doma. Praćenje najviših standarda te pravovremena i temeljita edukacija osoblja osiguravaju najvišu razinu sigurnosti, a prednosti su prepoznali brojni klijenti iz poslovnog svijeta, javnog života, sporta, kao i mnogi drugi.

Najam letova za poslovne i privatne svrhe ekskluzivan je način putovanja kojim putnici sami biraju vrijeme polaska. Uz fleksibilne termine letova i web-narudžbe klijenti na najracionalniji mogući način raspolažu svojim vremenom i financijama jer nije potrebno presjedati i čekati sljedeći let te nepotrebno plaćati dodatna noćenja. Korisnici ove vrste usluge su cijenjeni klijenti s imenom i prezimenom, a ne samo još jedan broj u ogromnoj masi putnika.

Uspješni poduzetnici aviokompanije Jung Sky uočili su veliki potencijal europskog tržišta poslovne avijacije i iskoristili priliku za pokretanje aviokompanije. Iako većinom posluju s inozemnim klijentima, kontinuirano i uspješno rade na razvoju tržišta poslovne avijacije u Hrvatskoj, koje je u doba pokretanja Jung Skya bilo dosta slabo razvijeno.

Proces sazrijevanja koji smo prošli dugotrajnim radom u zrakoplovnoj industriji omogućuje nam da bolje razumijemo naše putnike, njihove želje i potrebe. Poslovni model koji primjenjujemo pokazao se iznimno uspješnim jer putnicima predstavlja racionalno ulaganje sredstava namijenjenih za putovanja.” istaknuo je Vedran Jung, član Uprave tvrtke Jung Sky d.o.o.

VM_JS_unutrašnjostaviona

Flotu Jung Skya čine dva mlažnjaka sa pet i sedam putničkih mjesta, održavana isključivo u pažljivo odabranim ovlaštenim servisnim organizacijama u skladu s najvišim europskim standardima, a putnike na željenu destinaciju dovode brže, udobnije i sigurnije.

Uz poslovne letove, Jung Sky nudi turističke letove i aranžmane, a na većinu destinacija Europe i sjevera Afrike putnike može dovesti u roku od dva do tri sata od dolaska na aerodrome.

Isprobajte prednosti poslovne avijacije koja više nije dostupna samo eliti, nego svima koji često putuju, poslovno ili privatno i uvjerite se u vrhunsku uslugu Jung Skya.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here