Falkensteiner hotel Park Punat, kao prvi Run Friendly hotel na Jadranu, u suradnji s Turističkom zajednicom Punta, 27. travnja organizira pravu feštu za ljubitelje aktivnog načina života – utrku Falkensteiner Run Punat 2019. Otok Krk sa svojom idealnom mikroklimom za trčanje te stazama koje će zadovoljiti “apetite” i početnika, ali i iskusnijih trkača, neodoljivo privlači ljubitelje zdravog i aktivnog života, a “mamac” više zasigurno je i atraktivna ponuda kakvu je za svoje goste od 26. do 28. travnja pripremio Falkensteiner hotel Park Punat.

Naravno, svi trkači mogu uživati u “all inclusive” ponudi te sportskim i vodenim sadržajima ovog hotelskog kompleksa okruženog zimzelenim parkovima.

Family run – izazov za cijelu obitelj

U obiteljskoj utrci jedan od članova obitelji trčat će dječju utrku, jedan će nastupiti na 5 km, a jedan na 10 km dugačkoj utrci. Njihova vremena se zbrajaju te se utvrđuje ukupan poredak. Sjajan izazov za cijelu obitelj!

Svi oni koji su osjetili navalu adrenalina koja obuzme tijelo kad se oglasi zvuk za početak utrke znaju da je trčanje “ovisnost” koje se ne želite riješiti, jer – osim što unapređuje zdravlje i gradi fit tijelo – zadovoljava strast za putovanjima, druženjima, zabavom… Falkensteiner Run Punat zasigurno je kategorija za sebe u svijetu rekreativnog trčanja, jer pruža baš sve – izazov, zabavu i toliko potreban odmak od rutine. Čak i ako niste trkač, 300 kilometara pješačkih staza, koliko ih je uređeno i označeno na Krku, savršena je pozivnica za aktivan odmor.